Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanek miał wytrysk

kochanek miał wytrysk przy pocałunkach

Polecane posty

Gość oczywiście to kłamstwo
aaa i jeszcze wie co,komu,kiedy i jak zapala...forumowy kretyn do potęgi :D ok koniobijco,zmykam do pracy zrobić coś pożytecznego,a ty jeszcze poujadaj kundelku,jak mi sie spodoba to może rzucę ci frolika :)

Jak miał 22 lata ,rzeczywiście nie opadał mu po wytrysku .Mógł dalej ,zdarzał się ,że ja na takim juz po ,dochodziłam ,wystarczyło jeszcze kilka ruchów . Teraz jest po 30 -stce i spuszcza się przy całowaniu :( może rzeczywiście brak regularności w tamtym związku .

Gość walery wielkopolski
albo w ogóle dawno cipki nie widział

Gość TakaJedna...
Oczywiście to kłamstwo - jeszcze nie widziałam tak sfrustrowanego biedaka :D syczy tym jadem i syczy, a wszystko tylko dlatego, że nie odpala mu po pierwszym razie i stara się udowodnić, że inni mają tak jak on. Muszę Cię zasmucić - mojemu partnerowi odpala, i to nie z zaciśniętymi zębami :D wystarczy dosłownie chwila...

Gość ja się nie znam ale
mam pytanie,czy kobiety zaraz po ograzmie lechtaczkowym mozna dotykac po lechtaczce?

Gość TakaJedna...
Dodam tylko,że mój partner to rasowy owczarek niemiecki...

Odpala ,odpala ,wtedy mógł 3 razy pod rząd .Przerwy max 10 minut ,własciwie bez przerwy ,bo w tym czasie były pocałunki pieszczony .Zaraz po wytrysku mu stał ,to przywilej młodych chłopaków :D

Gość lubieostroidlugo
mialem podobnie z taka jedna na sama mysl mi staje. mialem orgazm przy pocałunkach