Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodzona z losem

Już się pogodziłam z tym, że zostanę starą panną

Polecane posty

Gość pogodzona z losem

podobno w tych czasach to nawet modne jest.

Gość i bardzo słusznie, przynajmnie
są i dobre strony, przynajmniej mąż ci się nie uchla i nie wperdoli w ryło dla przykładu i zgodnie z zasadą: jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije

Gość ja się nie mogę pogodzić
:(

Gość pogodzona z losem
czy da się żyć bez mężczyzny u boku, czy sama dam sobie radę w życiu? co będę robić w wolnym czasie?

teoretycznie da się żyć samodzielnie zupełnie, ale nie jest to fajne życie :( ja się czuję bardzo samotna :( ile masz lat?

Gość pogodzona z losem
28 a Ty?

Gość fochland
daj ogłoszenie do prasy 'mąż potrzebny na gwałt'

też. czy my się przypadkiem nie znamy? Asia?:D

Gość cytuvbinoim
a ja mam 23 lata. też będę starą panną ;]

Gość pogodzona z losem
Niestety raczej nie, nie mam koleżanki w takim wieku :) ja nie chce byle kogo, jestem bardzo wybredna :/

Gość akurat bankowi zależy na
zawsze możesz zostać kochanką, szefa, proboszcza, lepiej biskupa.

ja z kolei nie jestem strasznie wybredna, ale trafiam na kolesi... nieodpowiednich. a często ci co do mnie startują są z miejsca zdyskwalifikowani za swoje zachowania, przyciągam głąbów, a przynajmniej tacy mają odwagę do mnie zarywać :/

Gość fochland
wybredna ? a może sama nie wiesz czego lub kogo chcesz ?

Gość Prawda objawiona
fochland daj ogłoszenie do prasy 'mąż potrzebny na gwałt' na gwałt? przecież można delikatniej te sprawy załatwić ,a nie zaraz gwałt ;)

Gość pogodzona z losem
nie chce być kochanką, brzydzę się czymś takim. ja też mam pecha do facetów, ciągle trafiam na takich z którymi po prostu nie ma przyszłości.

Gość Prawda objawiona
pogodzona z losem Niestety raczej nie, nie mam koleżanki w takim wieku ja nie chce byle kogo, jestem bardzo wybredna :/ bardzo wybredna :/ już to widzę , przystojniak , kawaler bez zobowiązań, ma mieć dom ,auto i kupę kasy i ma znosić twe fochy? zakon to jedyne wyjście

Prawda objawiona no przecież nie można się wiązać z kimś kto nie potrafi zapewnić przyszłości i stabilności rodzinie :classic_cool:

Gość Prawda objawiona
ja się nie mogę pogodzić Prawda objawiona no przecież nie można się wiązać z kimś kto nie potrafi zapewnić przyszłości i stabilności rodzinie tak,tak kochamy się , Ty mnie ,a ja Twoją kasę, materializm dziś w modzie :/

Prawda objawiona przecież to ironia była :( jestem finansowo niezależna, więc na kasie mi nie zależy 🖐️ ale też nie chciałabym musieć utrzymywać faceta bo na to nie bardzo mnie stać :/

Gość pogodzona z losem
akurat kasa to nie problem, ja trafiam na takich co mają o wiele większe problemy niż brak kasy.

Gość Prawda objawiona
Nie mam 20 lat ,więc wiem co kręci każdą z Was.Każda gada,że kasa się nie liczy,że charakter ważny,ale to zwykłe slogany,a prawda wychodzi na jaw prędzej czy póżniej i zawsze jest taka sam - kobieta chce kasy,reszta mało ważne (wygląd,charakter,uczucia itd...). Oczywiście żadna o tym na początku nie wspomina,bo nie chce wyjść na pustą lalkę,którą interesuje tylko kasa, a nie uczucia.

Gość Też stara panna
I też ciężko mi tak żyć. Mam powodzenie przeważnie u osób niezrównoważonych:(

Gość sylvia 007
nie martw sie ,zajmij,sie soba,zycie z mezczyzna to tez nie sielanka,a ze nie ma w czym wybierac,to nie twoja wina,spieszy ci sie zeby miec kogos kim moglabys sie zajmowac?To nie takie cudowne jakby sie wydawalo,pranie gotowanie ,jego zdrady,poczekaj jeszcze na to wszystko ,nie daj sie presji spolecznej,fajne kolezanki dzialaja cuda na takie dolki.

Gość pogodzona z losem
no ja wiem, że z facetami różne cuda mogą być, że zdradzają itp, ale akurat wychowałam się w pełnej rodzinie i mój tata nie zdradzał mamy. W moim wieku już dawno wszystkie kobiety z mojej rodziny miały męża a ja takie niewiadomoco

Gość k_x_
fuucktotum.blogspot.com opisuje tam moje posukiwania, więc nie martw się - nie Ty jedna będziesz starą panna;)

Gość Prawda objawiona
Jasne ,jasne ,tylko faceci zdradzają i robią to z .... kobietami,więc także kobiety zdradzają,a poza tym kobiety utarły sobie schemat faceta - pijak , zdradza i nieudacznik,a same jakie są? Więcej pokory moje panie i obniżyć poprzeczkę,bo żadna z Was nie jakąs boginią,że tylko mężczyzni z zacnych rodzin mogą się o Was starać. Poza tym można to zauważyć,że kobieta szybciej wybierze hulakę niż spokojnego faceta,a potem wylewa żale na Kafe.

Prawda objawiona właśnie że dla mnie najbardziej liczy się wygląd :classic_cool:

Gość pogodzona z losem
ja akurat zawsze wolalam tych spokojnych i ułozonych, a że po czasie sie okazuje, że mają cos z psychiką nie tak to juz inna sprawa

Gość Prawda objawiona
ja się nie mogę pogodzić Prawda objawiona właśnie że dla mnie najbardziej liczy się wygląd Okłamujesz sama siebie :/ wygląd? nie, kasa,patrzysz na faceta,ale nie fizycznie ,tylko czy ma drogie i markowe ciuchy na sobie,jeśli tak jest OK ,robisz to nawet nieświadomie,ale taka jest prawda. ZNikam :D

ja z kolei lubię też spokojnych, ale fascynują mnie tzw trudne osobowości i nie boję się takich ludzi