Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zara Baby

mamy z trojmiasta - prosba o rade

Polecane posty

Czy mozecie polecic jakas restauracje na wyprawienie chrzcin - raczej Gdansk, ewentualnie Sopot. Jak narazie sprawdzalam jedna w centrum Gdanska blisko miejsca zamieszkania - 110zl/os w tym obiad: przystawka, zupa, danie glowne i deser oraz bufet: 3 rodzaje mies, 2 salatki, deska serow, sledzie w dwoch smakach, marynaty. Chrzest bedzie 2 wrzesnia wiec malo czasu zostalo i musimy sie na cos zdecydowac w tym tygodniu, ok 25 osob. Pytam innych o rade, gdyz nie mam mozliwosci sprawdzic wiele restauracji - maz pracuje do pozna a w ciagu dnia jestem sama z dzieckiem.

Gość jyjjy
Jak dla mnie to nieporozumienie robić chcrzciny w restauracji, ceny podane przez ciebie nie różnią się bardzo od tych weselnych.

Dlaczego nieporozumienie? Nie mam warunkow, aby ok 25 osob zaprosic do domu to po pierwsze i uprzedze Twoje pytanie - dlaczego tak duzo osob - a wiec, pochodze z poludnia Polski i cala moja rodzina jest tam wiec nie spotykamy sie czesto a chrrzciny to bedzie dobra okazja.

Gość Softlan***
Ja robilam w marcu...mamy duza rodzine samych dziadkow i pradziadkow bylo ile ze str mojej i meza bo wszyscy dzieki Bogu zyja. Musielismy zrobic gdzies,gdzie sie wszyscy pomieszczą. Wynajelismy znany nam catering a sa sale nie placilismy... kosztowalo to nas 100zł za osobe... nie żałuję... Wszystko jak nalezy...obiad,kawa ciasta owoce i tort dla maluszka...szampan i sto lat dla niego...potem zimna plyta...przerozne salatki,sery,miesa,szynki.....a wieczorem jedna ciepla kolacja. Bylo bardzo przyjemnie:)

Czyli catering tez nie wychodzi duzo taniej. Maz upiera sie, aby zrobic u swojej matki i wlasnie zamowic catering, ale po pierwsze ona nie ma warunkow na tyle osob no chyba, ze wyniesie wszystkie meble to wtedy jakos sie wszyscy pomieszcza, po drugie - zastawa stolowa - trzeba by pozyczyc, ubranie stolu, obsluga - tez moim zdaniem az tak tanio nie wyjdzie no i trzeba wszystkiego samemu dopilnowac a potem posprzatac wiec restauracja wydaje mi sie lepsza opcja. Tylko nie mam mozliwosci chodzic od restauracji do restauracji aby sie dowaidywac a przez telefon nie chca podawac konkretnych informacji.