Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kara_kara

Czy naprawdę mężczyźni wolą zołzy? Jak wyprostować tę znajomość :)

Polecane posty

Jak w temacie. Czy naprawdę mężczyźni wolą zołzy? Poznałam świetnego faceta. Na początku ja byłam zdystansowana i wtedy za mną biegał. Potem dałam mu do zrozumienia, że jestem zainteresowana i teraz ewidentnie on rozdaje karty w tej znajomości. Jaką macie receptę, żeby jednak przejąć kontrolę nad sytuacją?

Gość RURA W DISCO
związek polegający na wzajemnyp "przejmowaniu kontroli" ma miejsce tylko w polityce :P

Gość jak masz 15 lat
to możesz się z nim bawić w te gierki

miłosc to bardzo strategiczna gra :classic_cool: kto pierwszy powie kocham - przegrywa 😴

Oj rany. Nie dosłownie przecież ;) Po prostu nie chcę być tą, która proponuje spotkania i która się kontaktuje pierwsza.

Gość RURA W DISCO
nie chcesz to nie bądź :D

jak nie chcesz to nie bądź :classic_cool: czy to az tak trudne?:P

hehe :classic_cool: love ya, ladies Niestety trochę się obawiam, że jak ja nie wykażę inicjatywy, to on też nie. Ale w sumie jeśli nie wykaże, to lepiej wiedzieć to wcześniej niż później, nie? Jest taaaaaaki fajny ❤️

Gość no sugar and no salt
myślę, że mężczyźni wolą zołzy jednak........... :p :) stawanie się niedostępną i nieosiągalną nie jest równe z byciem zołzą :))

mężczyźni wolą kobiety z klasą, na poziomie, ładną figurą. Co do urody, każdemu podoba się co innego Gra w przyciąganie i odpychanie na zmianę, to stary numer

saha moruss mężczyźni wolą kobiety z klasą, na poziomie, ładną figurą. Co do urody, każdemu podoba się co innego Gra w przyciąganie i odpychanie na zmianę, to stary numer Gówno prawda 🖐️ Mężczyźni wolą z dużymi cyckami z połykiem :classic_cool: HTF 😘 ;)

Gówno prawda Mężczyźni wolą z dużymi cyckami z połykiem koorwa przegrałam zycie :classic_cool:

wiec mit o duzych cyckach zwalony :classic_cool:

Ej :D nie rozwalać mi, łobuzy, topiku, tylko odpowiadać na pytanie!! Połykać na razie nie będę, za krótko się znamy, ale jest szansa! :classic_cool:

To może ja...Vera coś pisała o króliczku, nie ? Nie chodzi o to by gonić króliczka, chodzi o to żeby z niego potrawkę zrobić :classic_cool: A tak serio, serio...Normalnie przejmujesz kontrole: Ultimatum - albo będziesz grzeczny albo szlaban na dupę na tydzień :D

perfekcyjna niedoskonałość czy cycki mogą być w ogóle za duże? pod warunkiem że nie zastawiają ci twarzy :classic_cool: