Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kara_kara

Czy naprawdę mężczyźni wolą zołzy? Jak wyprostować tę znajomość :)

Polecane posty

Gość jakiś facet
Jak myślisz o nim poważnie - jest stabilny finansowo - odpowiedzialny - pracuje - nie pije to go trzymaj "nogami i kłakami" A jeżeli to tylko przelotna znajomośc to każdy wybór będzie dobry - o ile Twoje decyzje nie pociągną za sobą trwałych konsekwencji np. niespodziwanej ciąży

Gość zolza w wlasnej osobie
'' myślę, że mężczyźni wolą zołzy jednak........... stawanie się niedostępną i nieosiągalną nie jest równe z byciem zołzą '' zgadzam sie! ;)

Tako rzecze Zaratustra Gówno prawda Mężczyźni wolą z dużymi cyckami z połykiem Z fajną dupą tysz 20 lat zkończyłem dawno temu i oprócz cycków i fajnego tyłka zauważam jeszcze inne rzeczy, ale pewnie sie nie znam

Gość jakiś facet
Właśnie na tym problem polega, o co lasce biega? czy szuka sprawnego vibratora czy faceta na reszte życia -hm słowo o mnie , mam prawie dorosłe dzieci a żecie z zołzą to "święta trójca" noga , dupa , brama - tyle w tym temacie związak dwojga ludzi to zaufanie i szacunek a nie jakaś chora rywalizacja

bo młodzież znacząco myli pojecia ;) zołza to nie wkurwiajaca manipulantka tylko kobieta niezależna, pewna siebie z własnymi pasjami 😴

jakiś facet Jak myślisz o nim poważnie - jest stabilny finansowo - odpowiedzialny - pracuje - nie pije to go trzymaj "nogami i kłakami" A jeżeli to tylko przelotna znajomośc to każdy wybór będzie dobry - o ile Twoje decyzje nie pociągną za sobą trwałych konsekwencji np. niespodziwanej ciąży sa tacy faceci??? :classic_cool:

Gość jakiś facet
zamiast sie kłucić może grzecznie zaczekajmy aż autorka topiku sie określi bedzie to grzeczne i rozsądne - unikniemy spekulacji

Gość autorko nie da sie stac zołza
trzeba sie nia urodzic :)

Gość jakiś facet
HappyTreeFriend_ wyjdź na powietrze i sie przekonaj - w barach takich nie znajdziesz - ja np. za dwie godziny ide do pracy na drugą zmiane

HappyTreeFriend_ v34 to widza faceci po 50... szkoda że jest ich tu tak mało :classic_cool:

Gość odkspfkjw
racja zolza trzeba sie urodzic, nie da sie z dnia na dzien sie nia stac. to jest sposob bycia i charakter a nie okreslone zachowywanie sie.

zołzą mozna się stać ;) tylko trzeba zmienic priorytety w zyciu z "ON" na "JA" ;) 90% kobiet nie ma pojecia jak to zrobic :D:D:D

Łobuzy no :D co wy z tymi cyckami! Mam 70c, to chyba wystarczy? :classic_cool: oraz nie spałam z nim jeszcze! więc na razie go dupą trzymać nie mogę :D Zawsze byłam wredna, ale tu wpadłam, kurde i jestem miękka faja i on to widzi. a zależy mi nie tylko na bzykanku, ale na czymś więcej! Gadać, co mam robić :classic_cool:

i to takie proste? no żesz w dupę :D dobra, to będę tu informować, jak mi idzie! właśnie chciałam do niego napisać, ale nie napiszę, to będzie pierwszy krok, od razu uderzę z grubej rury :classic_cool: ❤️

ja mówiłam że proste nie jest :classic_cool:🖐️ co nie oznacza że awykonalne 😴

O to chodzi, że się zajmuję! Pracuję, jestem usportowiona, wyłażę ze znajomymi, ale zawsze krfa znajdę chwilę, żeby napisać, zadzwonić, nie chcę wyjść na desperatkę ;) im człowiek starszy, tym głupszy

S_M A co innego może robić, jak mu bardzo zależy? siedzieć i czekać, nie wiadomo na co? he he.., już po tobie

S_M - czujny jak zawsze ;) mowilam z Osobistego punkty widzenia;) jak mi mezczyzna (potencjalnie zainteresowany - a w sumie chcacy - z tego jak piszesz) na poczatku znajomosci zawali skrzynke sms-owa:) to gdzie ma byc ten dreszczyk oczekiwania??? wiedzac ze facet jest na kazde zawolanie??? ja juz napisalam raz, pragne byc zdominowana 😴 poza tym facet chcacy serio tez nie raz sie ugryzie w jezyk czy pacnie po paluszkach zeby tego sms-a nie napisac - a bo noz zobaczy ze jestem za bardzo zainteresowany :) i jedna strona czeka i druga... to jest fajne :D przypominaja mi sie czasy liceum :classic_cool:

No właśnie ja nie mogę do końca rozgryźć, czy on też czeka (ja czekam, oj czekam). Skoro mi ostatnio napisał (jak go trzymałam cały dzień) "co się nie odzywasz", to chyba tak, co? Czy jestem na dobrej drodze?? :classic_cool: :D rany, stara baba a gupia ❤️