Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rózyczka9900990

DLA FACETÓW IDEAŁ ZOBACZCIE

Polecane posty

Gość rózyczka9900990

Jaka dziewczyna ma największe wzięcie u chłopaków?jak nalezy się ubierać .malować,czesać?

Gość dddzonaaaa
1. chcą, żeby była naturalna, ale nie lubią lasek bez make-upu (klasyfikuja je jako niezadbane pasztety), więc make-up, ale w granicach rozsądku i z gustem 2. płaski brzuch, talia osy, biust ok. 100cm w obwodzie (oczywiscie naturalny), zgrabny tyłeczek i nogi 3. powyzej 170 cm wzrostu, waga ok. 50kg 4. kolor włosów - sprawa drugorzędna, ale musi być atrakcyjny tzn nie mysi, więc farbowane, ale tak, żeby nie było widać, ze to farbowane :P 5. seksi ciuchy, podkreślające sylwetkę, ale nie tania, badziewna chińszczyzna..podobno nie znoszą tez, gdy laska ubiera się wyzywająco tak własnie myślę

Gość dddzonaaaa
a i długie włosy afkors :classic_cool:

Gość fan pięknych dam
biust nie musi byc naturalny, wazne zeby nie byl mniejszy nic C ;)

Gość ja się nie mogę pogodzić
ważne żeby się podobał temu który będzie miał go do macania na co dzień, a nie żeby był duży 🖐️

Gość Prawik1968
Faceci, którzy gustują w dużych biustach to tacy którzy w dzieciństwie nie zaznali matczynej miłości.

Gość fgdgdgd
170cm i 50kg? dobre sobie ja przy tym wzroście mam 55 kg i jestem chuda jak patyk a w wymaganiach przy tej wadze i wzroście jeszcze cycki 100cm się marzą, zgrabna pupa z tą wagą to jedynie suchy wieszak proszę pana

Gość dddzonaaaa
proszę pani jeśli już jestem kobietą ale dobrze znam upodobania mężczyzn..no niestety wieszaki z wielkimi balonami...pytanie-odpowiedź, czemu tak ciężko Wam to przyjąć? ps: ja też mocno odbiegam od "ideału", ale się nie bulwersuję;)

Gość fgdgdgd
ale ja się nie bulwersuję sama sobie się podobam i mam w nosie co tam uważają faceci w każdym razie nie zgadzam się z tym, że ideałem jest ponad 170cm i 50kg kobiety lubią zdrowe, normalne sylwetki nie jakies specjalnie krągłe- ale zdrowe kobieta mająca ponad 170cm i mająca 50kg wygląda na chorą wiem to bo sama miałam przy 170 cm 49 kg i prawie każdy mężczyzna ubolewał że jestem taka chuda, co chwile słyszałam "komplementy" na temat tego jaka jestem chuda i że mam zacząć jeść ps wielkie cycki wykluczają taką wagę... są zbyt ciężkie by mieć 50kg :)

Gość fgdgdgd
miało być mężczyźni lubią zdrowe sylwetki

Gość fan pięknych dam
dodam jeden punkcik. 6. namietna i odwazna w lozku a nie kloda ;)

Gość ja tylko dodam jeszcze ze
duzo usmiechu na pieknej buzce i bedzie super :)