Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicholaska

Różowa sukienka na wesele i... Pomóżcie

Polecane posty

Gość Nicholaska

Za kilka dni będę świadkową na weselu. Mam zakupioną śliczną różową sukienkę z czarnym paskiem. W związku z tym stawiałam na czarne buty i bolerko/ marynarkę. Jednak wczoraj przymierzyłam to wszystko i strój wydaje mi się za smutny i za ciemny. Może nie wypada mi jako druhnie zakładać tylu czarnych dodatków. Co mam założyć, żeby przełamać te kolory? Niestety w necie widzę 99% kobiet w różowych sukienkach i czarnych dodatkach. Pomóżcie, please.

Gość sdfsdfhthh
nie zakladaj bolerka?

Gość knjkljo907
MAMY CIEPLE LATO- DO ROZOWEGO PRZELAM SREBRNYMI DODATKAMI W KONCU TO WESELE:) CZARNE NAPRAWDE SMUTNE

Gość Nicholaska
No właśnie najchętniej nie zakładałabym żadnego bolerka, bo naprawdę ich nie znoszę. Ale nie wiem czy "wypada" do kościoła. Ślub jest w małej miejscowości i wiem, że ksiądz nie należy do najsympatyczniejszych. Zastanawiam się czy w ogóle nie podmienić tego paska na jakiś inny. Srebrna biżuteria na pewno będzie, więc strój może trochę się ożywi.

Gość Nicholaska
Hmm, ale przecież srebrnego bolerka nie kupię :( To może jakieś kremowe lub białe. Pasowałoby? Tylko czy wtedy mogą zostać te czarne buty?

Gość krehgig
załóż szal na ramiona w jasnym kolorze, po co bolerko?

Gość Nicholaska
Szal? A jak ten szal się zakłada? On nie wygląda jeszcze bardziej obciachowo niż bolerko? Najchętniej założyłabym białą krótką marynarkę, ale nie wiem czy wtedy czarne buty będą pasować. Kurcze, kupienie sukienki to najmniejszy problem. DObranie dodatków to istny koszmar

Gość Nicholaska
no właśnie mi się szale nie podobają, bo według mnie bardzo postarzają... Bolerka też są obciachowe. Nie wiem które bardziej. Teraz zmieniłam jednak koncepcję. Kupię jasne buty i wymienię pasek w sukience. Może wtedy biały żakiet będzie pasował....

Gość wg mnie pasowałby
szary żakiet.

Gość niby
Wybrałaś ostry kontrast róż i czerń dlatego czujesz się przytłoczona. Bardzo dobrze poprzednicy sugerują złagodzenie tego szarościami. Dodanie bieli zaostrzyło by kontrast zamiast go złagodzić. Nie musisz zmieniać butów i torebki wystarczy zmiana bolerka. Nie ma co demonizować bolerek ani szali. To że w większości kojarzą się pierwsze z satynowym kiczem a 2 z starszymi paniami to banał. Wystarczy poszukać czegoś innego ciekawszego. Np ten szal ze względu na wzór wygląda dojrzale ale z innym wzorem bądź gładki, bez frędzli może odmładzać. Bolerko nie musi być kiczowate. Nie jest to nowość w modzie od zawsze był to dodatek do sukni. Jasne dużo więcej znajdziemy typowych i czasem trzeba się troszkę wysilić. Możesz zdecydować się na beże jednak wtedy prawdopodobnie srebrna biżuteria nie będzie komponować się z całością. Modny od kilku sezonów nude będzie idealny. Możesz także dodać inne odcienie różu.

Gość Modnisia112
Też uważam, że srebrne dodatki ożywiły by kreację, a Ty poczujesz się lżej i bardziej świeżo. No i nie zapominaj o odpowiedniej bieliźnie. Nie wiem jaki masz odcień sukienki, ale możesz wybrać coś w ten deseń: http://www.krisline.com/product,products,96.html

Gość maniakalna maniaczka
zgadzam sie - szary zakiet - bomba - ja miecha temu kupilam przepieknie skrojony w s.Oliverze - moge z lekkim sercem polecic :)

Gość hufhaskdnvk
kochana pięknie wyglądać będzie ostro niebieski żakiecik lub bolerko w każdym bądź razie żywe niebieskie dodatki