Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

można jednak mieć swoje piękne i długie rzęsy

Polecane posty

Gość vcvb
ja wam moge powiedziec jakiej bazy uzywam bo nie jestem taka pizda jak jeniifer ta baza jest super, na wizazu.pl dziewczyny sa nia zachwycone

Gość dovcvb
jaka to baza?

Gość 545
pewnie dawaj bo ta wiesniara jenni naqwet nie zna nazwy ewnie tylko gada tak

Gość figowa akacja
Ja mam naturalnie długie i gęste i znów denerwuje mnie to wieczne pytanie czy aby na pewno nie są sztuczne:O widzę jak patrza,mierza a póżniej nie wierza:) ach te ludziska:D

Gość vcvb
zresztawystarczy poczytac komentarze na wizazu

Gość gość
Lash Extender Rzęsy w butelce to najszybsze przedłużanie i pogrubianie rzęs od firmy divaderm. Rewolucyjny produkt w dziedzinie przedłużania rzęs! Podbija serca kobiet w Stanach Zjednoczonych oraz Anglii, a teraz jest dostępny w Polsce!!! Divaderme Lash Extender to rzęsy w butelce a mianowicie mikrowłókna, które po nałożeniu sprawią, że Twoje rzęsy będą długie i grube!!! Jak to działa? Naturalne mikrowłókna zawarte w Lash Extender otulają Twoje rzęsy i błyskawicznie zwiększają ich objętość, dzięki temu osiągasz błyskawiczny efekt przedłużenia i zagęszczenia rzęs. Produkt zawiera odżywcze składniki aktywne takie jak pantenol, witamina E i glinka z Morza Martwego. Odżywia i przyśpiesza naturalny wzrost rzęs. Dlaczego warto? Przedłużanie rzęs zwykle kojarzy się z kosztowną wizytą w salonie kosmetycznym. Przygotowaliśmy dla Ciebie praktyczną alternatywę, która pozwala osiągnąć naturalny efekt bez wychodzenia z domu. Nieplanowane wyjście, romantyczna kolacja? Nie ma problemu – w każdej chwili będziesz mogła cieszyć się zniewalającym spojrzeniem! www.sklep-vitality.pl

Gość gość
A ja polecam odżywki do rzęs Li Lash i Charmlash :)

Gość gość
ja wam moge powiedziec o jakiej ona pisala odzywce. chodzi o revitalash

Gość gość
Revitalash była pierwsza, teraz juz jest duzo innych i przy okazji tańszych a działających identycznie. Wg mnie warto wspierać polskich producentów, dlatego ja uzywam charm lash.

Gość gość
ale ty masz problem.... ja jestem facetem i mam rzęsy jak pizzzdaaa... długie i podkręcone... jak byłem dzieciakiem to wszystko było w porządku, mówili .... jaki śliczny aniołek.... teraz czasem je przycinam, żeby ludzie nie myśleli że nie daj Boże jakaś citta jestem

Gość gość
Facet, jak masz takie długie rzęsy to pewnie uzywasz jakies krople do oczu, nie chorujesz przypadkiem na jaskrę?

Gość gość
Nie przycinaj! Mężczyzna z długimi rzęsami to sama słodycz:)

Gość gość
żadnych kropli nie biorę czasem okulary noszę,,,,,, a do drugiej wypowiedzi ... to jest właśnie ten problem bo mam bardzo niebieskie oczy same one stanowią taki magnes dla ludzi a tu jeszcze terzęsy.. jak powiedziałem wcześniej. jak byłem dzieckiem było ok , człowiek nie wiedział o co chodzi . ale teraz to jest problem dla mnie ....

Gość gość
hej dziewczyny . Ostatnio weszło na sklepy , tzn na mój sklep w którym kupuje kosmetyki PROGRESS preparat na porost rzęs . Nie chciałam go używać bo stwierdziłam że nie opłaca się , wkońcu kosztuje ponad 300 zł... ale cóż moja koleżanka była bardzo z tego zadowolona wiec kupiłam go z siostrą na pół . jesteśmy bardzo zadowolone !! Jest to 'BeautyLash" , daje to efekt sztucznych rzęs , bardzo je wydłuża , jestem bardzo zadowolona. polecam gorąco.