Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacy pieknej i powabnej

Czy to dobre miejsce na poszukiwania zony?

Polecane posty

Pytam poniewaz moje referencje sa bardzo wysokie:) przyszlej wybrance moge zaoferowac bardzo wiele ale nie wiem czy jest sens tutaj szukac, czy nie strace tylko czasu napotykajac same desperatki z malymi cyckami? :)

Gość RURA W DISCO
tu siedzą same frustratki z problemami emocjonalnymi, za małymi cyckami, za dużą dupą i cudzymi bachorami na wychowaniu idź na dyskotekę, tam same powabne :D

Gość jeżeli chccesz idiotkę
z wielkimi balonami to tu na pewno są. Ale nieliczne z obecnych tutaj sa inteligentne, wystarczy poczytać posty. Tu są w zasadzie same kobiety po przejściach, może nawet i ładne ale tak głupie i zakompleksione, że szok.

Gość jeżeli już to wejdź
na czat czy gdzieś, będziesz mógł z konkretną pogadać, ale tu są: -zakompleksione nastolatki -kobiety po przejściach -uzależnione istoty siedzące tu 12 godzin na dobę -istotki chcące za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę -idiotki z czystej krwi i kości... może poszukaj jakiegoś prawika? prędzej go tu znajdziesz niż normalną kobietę...

Alez drogie panie ja wielkich wymagan nie mam, nie szukam noblistki tylko kobiety o ladnych usmiechu, pieknym ciele i chociaz z pewna iloscia oleju w glowie - przynajmniej na takim poziomie aby nie plula mi w domu na podloge :)

Gość ala...................
Zakładając że nie jesteś kolejnym smutnym świrkiem uważającym prowokacje za dobrą zabawę, odpowiem: pierwsze wrażenie Ciebie sugeruje, że jesteś we właściwym miejscu i znajdziesz pasującą kobietę bez problemu. :D

Gość ale co to znaczy kobiety
po przejsciach? ze niby gorsze,bo np sa po rozwodzie? no prosze cie.....

Gość lewalewatywa
tu większość kobiet posiada najwyżej dwa zwoje mózgowe

Gość kasaa
twoje ostatnie zdanie sugeruje że jednak niewiele możesz oferować,płytkie masz podejście

Gość Ytka85
A skąd jesteś szukający?;)))

mam 64 lat mieszkam w Warszawie na Żoliborzu z mamusia i kotem Alikiem, wypchanym.

Gość tu są same brzydkie zobacz
na ich foty, pasztety

Gość polinezyjski poławiacz pereł
mam 64 lat mieszkam w Warszawie na Żoliborzu z mamusia i kotem Alikiem, wypchanym. korva, doskonałość :D :D :D

Gość 09876
myślałby kto że toto co wyśmiewa Kaczyńskiego pikne jest- pewnie szczerbate,łyse i nosi przed sobą stukilowy bandzioł nie od dziś wszak wiadomo że najgłośniej śmieją się z innych maszkary:classic_cool:

Wpis z 11:43 ujął sprawę pierwszorzędnie. Naprawdę, nie tutaj. Tylko Real, ewentualnie portale zdjęciowe.

mówiłem już, że preferencje mam wysokie. Kobieta musi posiadać biust co najmniej 7 :P Może być głupia, ale cyce są najważniejsze, nooo i musi lubić anal, bo mi na anal pozwalają tylko mężczyźni, a ja chciałbym skosztować kobiety :)

Gość pieniądze są złe , a nawet
17:59 [zgłoś do usunięcia] 09876 myślałby kto że toto co wyśmiewa Kaczyńskiego pikne jest- pewnie szczerbate,łyse i nosi przed sobą stukilowy bandzioł nie od dziś wszak wiadomo że najgłośniej śmieją się z innych maszkary trafiłeś, jak gołym dupskiem w asfald. zapewniam, cię, że jest odwrotnie do tego coś napisał.

Gość prawda jest taka , że
tutejsze babyszony , używają słowa kurva jako przecinka , a " uchylić szpary " jest u nich na porządku dziennym . Nawet nie podawaj tu nigdy gg .

Gość Z twoim podejsciem
Pewnie tak, duzo jest tu idiotek ;)

Gość ale za to kochankę
można tu wyrwać, bo jest pare fajnych i chętnych mężatek ;)

Gość 09876
do pieniądze są złe , a nawet Z doświadczenia i obserwacji wiem że najmniej jadu mają ładni bo nie muszą poniżać nikogo by podnieść własną wartość. Nie mają potrzeby wyśmiewania Kaczyńskiego czy Tuska czy kogo tam chcesz.Nie leczą w ten sposób kompleksów.

Gość df34rfe
09876 no to marne te twoje obserwacje :o🖐️

Gość A co w realnym
Zyciu Sobie nie radzisz ze znaleIeniem Sony, ze az tu sie rozleklamowujesz?