Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gugunia

ZNACIE?? POTRZEBNE WASZE RADY O.o

Polecane posty

Bry. Dopiero co dotarłam do kompa, jestem jak trup. Gadałyśmy z koleżanką do prawie 5 rano, oczywiście się piło i teraz mi łepetyna trzepie o.O Ma ktoś jakiś sposób by przestała? Kawa? + Dziś kolejna "biba" do campingu wbija jakieś 6 dziewczyn, może będzie mój chłopak i kolejne picie. Koleżanki jeszcze biorą shishe... Nie mam na nic siły, znacie coś ożywiającego ?

Gość fewwfef
ćwiartka cię orzeźwi :classic_cool:

Gość rzuwie nindża
odstaw wódę, zjedz porządny posiłek i łyknij aspirynę i dzisiaj abstynencja pełna

Gość kuracja kacowa....
po 1. prysznic, zakonczony zimnym strumieniem - od razu lepiej sie poczujesz 2. sniadanie - kefir + to co lubisz (najlepiej jakas bulka, jajecznica itd.), pozniej herbata z cytryna i cukrem (cukier na pobudzenie) 3. woda - pij, zebgy uzupelnic plyny. jak masz kaca zoladkowego to polecam Cole jak zjesz "ruszy" ci organizm jak mozesz spac to spij

rzuwie nindża - abstynencja? Tak sie nie da, połowa bedzie pewnie jeszcze jarać zioło (a fuj, jak to cuchnie) i ja mam na trzeźwo na to wszystko patrzeć? Ponadto do końca tygodnia już mam imprezy - od przyszłego tygodnia koniec z piciem T-T

Gość rzuwie nindża
odstaw alko wobec tego niezaleznie od formy w jakiej go przyjmujesz

Własnie nie moge spać ;( U mnie są te imprezy wiec musze na wieczór posprzątać camping, pojechac do miasta na zakupy itp.

Gość rzuwie nindża
tak sie da twój organizm mówi basta słuchaj go

Mój organizm mówił basta w maju i czerwcu, w lipcu to już jest jakaś masakra. + mam wrażenie, że kiedyś skończę na odwyku, chociaż chłopak obiecał, że jak będziemy razem mieszkać to będzie mnie pilnował i wgl ale jakos mnie to przeraża.