Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_Migotka

bardzo drobna kobieta + facet typu bear?

Polecane posty

Gość Mała_Migotka

Zastanawiam się od dłuższego czasu, czy jako drobna kobieta (155cm, szczupła, drobna budowa) mam jakieś szanse na faceta typu bear? Z jednej strony przy kimś takim czułabym się najlepiej i bardzo mnie kręcą tacy faceci, a z drugiej trochę śmiesznie bym wyglądała przy takim chłopie jak dąb ;) Znacie jakieś pary tego typu? Różnica wzrostu/budowy nie sprawia kłopotów?

Nie pytaj czy masz szanse u faceta typu bear, tylko czy taki facet ma szanse u ciebie. W końcu filigranowa Migotka prędzej uwiedzie misia, niż misio filigranową Migotkę. Tak to działa

Gość Mała_Migotka
A myślisz, że w ogóle warto sobie robić nadzieje? Podobno miśki szukają postawnych i wysokich kobiet...

Gość Mała_Migotka
To zaczynam się rozglądać za miśkami :D

Gość Mała_Migotka
Może jest tu jakiś misiek i się wypowie? Jaki macie stosunek do drobnych kobiet?

Gość XYZ10
ja mam 47 kg, a on 102 kg. Ja 22 lata, on 33 lata. Ja umiem się usamodzielnić, on nie chce. Więc nie waga, wzrost robi różnice, lecz podejście do życia, bo to rozdziela ludzi.

"Facet typu bear" to jakiś nowomodny synonim polskiego brzuchacza? Za moich czasów mówiło się na takich tłuścioch lub mięsień piwny.

Gość Mała_Migotka
XYZ10 wiadomo, charakter to podstawa, ale jak jest w ładnym opakowaniu to miło ;) Tajemnica_on - nie chodzi o typowego brzuchacza z rączkami jak patyki... Musi mieć bary; ciemne, gęste owłosienie na klacie i nogach (z bródką to już w ogóle, zamknęłabym w piwnicy i wykorzystywała :D ), wysoki i ogólnie postawny, a nie brzuchol + patyki zamiast nóg i rąk.

Migotka- żeby facet tak wyglądał, to musi pracować fizycznie bądź ćwiczyć na siłowni, ale też walić piwo regularnie w dużych ilościach. Nie jestem gejem ale dla mnie nic specjalnego. Pewnie po 20 sekundach seksu (gdy on u góry) leje się fontanną piwo z jego gruczołów skórnych. Niemniej jednak o gustach się nie dyskutuje :)

Proporcjonalnie jestem podobna do Ciebie. Byłam z facetem o wzroście 183cm i wadze 80kg. Bardzo przyjemnie jest się do takiego przytulać. :) Moim zdaniem masz szanse.

Gość mała zoa wielkiego męża
ja mam 160cm, mąż 191cm, ja 55kg on drugie tyle, jakoś się dopasowalismy :)

Gość Wielki Misio
ale bym se ruchnał jakąś calineczke

Gość valrki
o ile pamiętam, to Ryjek z doliny muminków był typu bear i do tego WOLNY! Działaj.

widzicie . ja to od dawna pisałem ze panie szaleją za panami typu bears a wy mi nie wierzyliscie

Gość kaha_hahaha
ja 173 i 65, moj facet 188 i 98:) nie oddam go;) Moj misiek woli tylko wysokie, lekko okragle kobiety:) wg niego jestem masterpiece of creation:)

Gość Nie poprawna...
Ja mam 157 cm waże 42 kg więc jestem raczej drobna .. dodam, że często podrywały mnie "miśki" :P np. ochroniarz w klubie wszego rodzaju napakowane kibole :D ostatnio podszedł na dyskotece do mnie typowy misiek ok. 185 cm wzrostu i bardzo bardzo umięśniony i miał minę jakby chciał mnie zbić :D przestraszyłam się jak diabli a on chciał nr. telefonu :D

Gość ja 155cm kg 50
moj maz 183cm 90 kg :) choc jak sie poznalismy bylismy szczuplejsi mi po ciazy zostalo troche 3kg a maz wazyl jakies 85 kg :)

Gość Nie poprawna...
**cream**- nieprawda :P

Gość kaha_hahaha
nie wiem co faceci widza w krasnalach. Moj misiek twierdzi ze filigranowe kobiety to nie kobiety a dziewczynki

Gość Wielki Misio
Nie poprawna, a ciebie bym ruchał w małe stopki

Gość Nie poprawna...
Też nie wiem ale na powodzenie właśnie przeważnie u "miśków" nie narzekam :o może rzecz w tym, że mają potrzebę opieki nad taką "drobinką"?

Gość Wielki Misio
kaha haha ciebie bym nie ruchal w stopki, bo pewnie masz łaby rozmiar 46 to to nie ma sensu...

Gość kaha_hahaha
czyzby stony men with soft hearts? Mój misiek woli wysokie, moi wysocy koledzy też. Twierdzą że wysoka prezentuje się super, a w szpilkach czy w sukience to już w ogóle ;)

Gość Indzik.
Ja mam 165 i jestem szczupła, drobna bardzo i lubie właśnie facetów typu ,,bear,,

Gość Wielki Misio
Wysokie babska mają wieeelkie obleśnie. szerokie stopy, także noszą szpilki dla transów najczesciej..

Gość Wielki Misio
Indzik, a z toba moglbym tez pohasac