Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuupełnie nie wiedząca

czy takie klocki dla roczniaka będą ok ?

Polecane posty

nie za drobne jeszcze dla takiego dziecka? klocki fajna sprawa ale ja bym szukała większych:)

Szczerze mówiąc, mój synek bawi się takimi klockami czasem u babci ale na zasadzie- podbiegnie, rozrzuci i ucieka. Nie wykazuje większego zainteresowania... Jeśli chodzi o klocki to na razie potrafi zbudować małą wieżę- na 3-4 klocki z kostek, i to tyle. Zabawka fajna, ale u nas zajmowałaby nieptorzebnie miejsce. Prezent odpowiedni jeżeli dziecko bawi się klockami i jeśli ma miejsce na to- duży salon z kącikiem do zabawy czy własny pokój...

Gość gewrtopq
lepsze będą drewniane...

Gość Niuniulkai
Zdecydowanie za małe kup zwykłe duże najlepiej drewniane

Gość ojejkujejku7
i za małe i dziecko nie będzie jeszcze potrafiło uykładać, 2 latek nie bardzo potrafi to co mówic roczniak

Mój synek mając niespełna rok dostał klocki drewniane, podobne do tych z linku Softlan*** - szczerze je polecam. Obecnie mały ma 1,5 roku i nadal uwielbia się nimi bawić, potrafi już ułożyć wieżę z 8-10 klocków.

Gość aguspagus
ja polecam klocki clementoni clemmy, gumowe, pachnace, wyprodukowane we Wloszech :-) Mozna kupic jedna paczke i potem dokupic inne, my juz mamy pociag, autobus szkolny i jedna paczke zwyklych. Corka ma 15 miesiecy i bardzo dobrze sobie z nimi radzi. http://merlin.pl/Klocki-Clemmy_Clementoni/browse/product/206,753210.html Z tymi klockami sa tesz figurki, np. zwierzatka czy kaczor donald i myszka miki :-) tu zezwierzatkami http://merlin.pl/Klocki-Clemmy-Zwierzatka_Clementoni/browse/product/206,753345.html Drewniane mamy, ale dziala na podobnej zasadzie jak ktos opisal wyzej, wieza z 3-4 klockow i tyle. Te co proponujesz sa za drobne.

Gość aguspagus
tez!!!! :-) literowka!!!