Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kruszynka1821

Blagam pomocy!

Polecane posty

witam was.. miesiac temu urodzilam sliczna coreczke, niestety brzuch mi zostal tak wielki jakbym nadal byla w ciazy 102 cm w pasie!:o masakra..:( za miesiac mam chrzciny mojego ukochanego maluszka i nie mam pojecia w co sie ubrac.. blagam pomozcie mi dopasowac do siebie jakas sukienke zebym nie wygladala jak slon..:(

Gość niby
Na pewno coś poradzimy. Czy możesz napisać coś więcej o swojej figurze?

Gość tragedia sie stała
Czy moglibyście nie tytułować takich pierdół : Błagam pomocy !!!! Jakby komuś k...rwa gardło podcinali, a tu tylko brzuch :) Jestem wrażliwa zawsze wejde na taki post i sie natne na jakieś gówno. Poczytaj w necie, ruszaj sie, przejdz na diete i pamietaj ze tragedia mogla byc o wiele większa : ) Życzę powodzenia : )

Gość niby
Czarna sukienka na chrzciny swojego dziecka wydaje mi się nie właściwym wyborem. Zdolność czarnego koloru są mocno przeceniane. Najważniejszy jest odpowiedni krój. tragedia sie stała -> Nie krzyżuj kogoś za to że nie potrafi odnaleźć się w swoim ciele. Dla kobiety takie rzeczy po ciąży są wyjątkowo nie przyjemne, kiedyś byłą szczupłą, akceptowała siebie a teraz staje w całkowicie nowej sytuacji nie pewna swojej kobiecości w rzucona w nowy świat. Chrzest na pewno jest dla niej dużym wydarzeniem i chyba każda z nas chciałaby wyglądać ładnie na chrzcie swojego dziecka. Nie każda kobieta po ciąży schudnie natychmiast i także nie każda decyduje od razu rzucić się w wir diety i ćwiczeń gdyż nie jest to dla niej w tej chwili najważniejsze. Woli przebywać z swoim dzieckiem. Ma na to czas później. Nie koniecznie w pierwszych miesiącach życia swojego dziecka jak niektóre celebrytki.Jednak nie oznacza to że nie wpływa to na jej samopoczucie. Dobranie odpowiedniej sukienki która zamaskuje niedoskonałości nie jest wielkim wyzwaniem. Jednak nie każda kobieta potrafi to zrobić zwłaszcza gdy nie akceptuje siebie. A często tak zdarza się po ciąży. A ładny wygląd podnosi nam samo ocenę i pozwala zaakceptować siebie.

Gość wheidfhw
zgadzam się z "tragedia się stała". było nie zachodzić, to było do przewidzenia, że już nie będziesz szczuplutka i nie we wszystko się (od razu) zmieścisz

Gość Goldi 2011
Kruszynko, nie przejmuj się brzuchem. Żadna z nas 1 miesiąc po ciąży nie wygląda jak modelka. Powiedz ile masz lat, jaka cera, kolor i długość włosów. Na pewno pomożemy.

Gość niby
jeje jasne kobieta zdaje sobie z tego sprawę ale czy na pewno zaakceptuje to gdy to się stanie tak od razu? Trochę empatii.

Gość tragedia sie stała
Empatii??? Alez oczywiści, przecież pisze że życze powodzenia. Chodzi mi tylko o to ze błagam pomocy to słowa skierowane troche do innej historyjki

Gość niby
Na forum moda i uroda? Trzeba także dostosować się do kontekstu. Tak jak w książce kucharskiej nie szukasz porad prawnych a przepisów. Tak na forum moda znajdziesz prośby o pomoc w dobraniu ciuchów a nie np. pomocy w trudnych sytuując życiowych. Kontekst wypowiedzi czyli to w jakim dziale ja umieszczono w pewien sposób definiuje o czym dany post będzie. Tak jak na forum zwierzaki mówią o kupach psów tak tu mówi się o takich rzeczach jak dobór stroju. Dla tej kobiety to może być coś co ją przerosło. Czuje się nie atrakcyjna, nie potrafi się zaakceptować, a często chce się zaszyć w domu. Wiele kobiet zagrożonych jest depresją po porodową, a większość przeżywa jakieś rozterki. Wygląd to coś dla nas kobiet bardzo ważnego co często potrafi pozwolić nam zaakceptować siebie w nowe sytuując, podnieść naszą pewności ciebie i samoocenę.

Gość tragedia sie stała
No musze przyznac racje "niby" a rzadko to robie :) Przeczytałam, przemyślałam, zwracam honor autorce :)

Gość niby
Jestem ogromnie zaskoczona. To tak rzadko się zdarza tu na forum. Ogromnie cie za to szanuje. Masz dużą klasę. Lekcja dla mnie także żeby częściej się tak zachowywać. Aż tak często mamy różne zdanie?

Gość tragedia sie stała
Nie chce przesadzac, ale ja tu nigdy czegos takiego nie widziałam zeby ktos sie do czegos przyznał. Mi sie czasami zdarza : ) Pozdrawiam

Gość maniakalna maniaczka
cos o tym wiem - po ciazyt tez mi bylo ciezko... ale nie wiem jak Ci poradzic :(