Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulturysta4

Perfumy Dior Jadore 200 ml

Polecane posty

jak kogos niestac na sephore... ma prawo kupic co chce,,,,,cale szczescie ze sa podrobki nie kazdego stac na orginal

Gość njnv
podróbka za 90 zł? za darmo bym nie chciała zwłaszcza ze zapach jest nie w moim stylu

Jeśli kogoś nie stać na oryginał to w ogóle nie powinien kupować zamienników! Potem idziesz ulicą i pół miasta pachnie tym czym ty tyle, że oczywiście większość ma podróby i super zapach zaczyna być czymś co można poczuć na każdym zakręcie. Aż się odechciewa. Przez was, głupie ''damy'' odłożyłam już na bok dwa fenomenalne zapachy, bo idzie wyczuć je od nawet wiejskiej baby, która pewnie zdobyła je na chińskim bazarku. Woń nie identyczna, ale podobna, co już mnie uwiera i szlag trafia wydaną kasę. Co by człowiek nie odkrył to zaraz hołota musi mieć i zadowolona, że zdobyła za 30 zł :o Nie wstyd wam? Głupie, tępe baby. Kupujcie to na co was stać!

Gość rettrete
Pewności nigdy mieć nie będziesz krakowska kurwo, pozory często mylą. :D

Nazywaj mnie jak chcesz - to tylko forum :D Z czym nie będę miała nigdy pewności? Że piczki na ulicy pachną podróbami? To oczywiste, mało kogo stać na oryginał jeśli kosztuje 400-500 zł. A pewność co do tego, że ja pachnę oryginałem mam. Nie kupuję w niepewnych miejscach. Poczułam się jak ta jedna z forum - jennifer czy jak jej tam :D dlatego w tym miejscu kończę dyskusję. To za płytki temat, aby się rozgadywać. Wyraziłam swoje zdanie, może jakieś tandetnej lasce da to do myślenia, na co oczywiście nie liczę... ;)

krakowska trufelko ja też nie używam podróbek, ale nie zrezygnuję w życiu z moich ulubionych zapachów, tylko dlatego, że jakaś kobieta też nimi pachnie, niech sobie pachnie, ja wiem, że moje są oryginalne a inni niech sobie myślą co chcą. ja użyję moich raz o poranku i pachnę cały dzień aż do wieczora, a taka jedna z drugą jak kupią podróby to w ciągu dnia musiały by co godzinę używać tych podróbek, aby pachnieć. no i nie oszukujmy się, nie da się podrobić zapachu w 100%.