Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziutka101

Problem z mężczyzną...

Polecane posty

Gość Ziutka101

Witajcie, Z moim mężczyzną jestem już jakiś czas, ale w naszym związku, od samego początku, nie ma ani odrobiny romantyzmu, przynajmniej z jego strony. Wiem, że swoją ex zabierał na romantyczne wycieczki, w góry, nad morze itp. Kiedyś po kłótni zamówił pizzę i postawił na stolę starą, wypaloną świeczkę, której jego mama używa do oświetlania domu podczas braku prądu. Żartował przy tym, że mam swoją kolację przy świecach. Wie doskonale, że nigdy nie byłam w górach i to największe moje marzenie. Ograniczył się tylko do opowiadania mi o nich(oczywiście w opowieściach przewijała się jego ex). Jest mi strasznie przykro, bo ja staram się jak mogę, a od niego nie mogę nawet oczekiwać kwiatka. Próbowałam z nim rozmawiać i to wiele razy, ale on zawsze powtarza, że mieliśmy już do tego nie wracać. Zupełnie nie wiem co robić. Dodam tylko, że nie jesteśmy już nastolatkami, a mój facet powoli zaczyna nawet mówić o dziecku.

Gość n123321
ja nie widze zadnego problemu. a jak facet chce dziecka to musisz sie zgodzic, innego wyjscia nie ma.

Gość XYZ10
A ile czasu ze sobą się spotykacie?? Ja żyję w konkubinacie od 2 lat i powiem Ci, że na początku zaskakiwał mnie kwiatkami, czekoladkami, romantyczną kolacją przy świecach i ja tak samo go zaskakiwałam romantyzmem:) Po jakimś czasie stawało się to coraz rzadziej,ale nadal się kochamy, mówimy to sobie, ale nie jesteśmy obydwoje wylewni w słowach:D Zależy od charakteru. Nam tak jest dobrze, jak rzadziej się zrobi niespodziankę, bo jest wtedy bardziej zaskakująca, lepiej smakuje:) Byliśmy w pizzerii i też włączył w telefonie świeczkę(taki program zabawny) i kelnerka też się popatrzyła z uśmiechem razem z nami:D Było wesoło, może nie "romantycznie", ale wieczór był udany:D

Gość flsjkj
a może on wychodzi z takiego założenia..że wtedy się starał, zabierał swoją byłą wszędzie itd, a i tak gówno wyszło.

Ziutka101 Może dawał byłej dużo, a tamta tylko brała chciwie niewiele dając w zamian, więc gościu się wypalił i teraz nie ma psychicznie siły na takie coś... A sama robiłaś coś w tym kierunku, czy czekasz aż on wszystko zrobi ?