Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrusia18

czy ktoras mama brala duphaston ?? pomoc potrzebn a !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

dziewczyny ,bylam w szpitalu z powodu plamienia dostalam 4tabletki na raz ,pozniej dostawalam po 2 * dziennie po 1 tabletke ,w szpitalu bylam od czwartku w nocy do soboty rano,na wypisie ze szpitala dostalam nakaz brania 3*dziennie po 2 tabletce oraz recepte na ten lek ,na 20 tabletek ,wybralam tabletki nie plamilam i nie kontynuowalam.brania ..lek bralam od 9 tc ..wg usg 7 tygodnia przez ok 10-12 dni ,dzis przegladajacinternet doczytalan ,ze nie ppwinno sie przerywac stosowania tylko brac do konca 1 trym jesli bylo krwawienie ..chcialam jeszcze dodac ,ze ja mialam zalecone 3 razy dziennie po 1 ,alw bralam raz po 2 ,raz po 3 i w nie rownych odstepach czasu ,czy od tego dziecku cos moz sie stac !?? jestem obecnie 33 tc i krwawienia nie wrocily ,ale czy tak nieregularne stosowanie moze miec jakiez negatywne skutki ??????? ps .do.ktorego tygodnis Drogie mamy braly ,po ioe tabletek i czy co 8 godxin ?? js bralam 3*1 ale nie co 8 tylko roznie czasem co 6 , czssem10,a czasem 2 dziennie czy to moze miec jskis wplyw na dxiecko ????

Hormony raczej nie zaszkodza, jedna kobieta ma ich w koncu wiecej, a inna mniej. Nie wiem jak ze stezeniem - moze musi byc caly czas takie samo? Czyli jak wezmiesz czesciej niz co 8 h, to jest za wysokie? Mysle ze nikt Ci nie odpowie na to pytanie oprocz lekarza. Zycze powodzenia.

Gość autorko,
przecież już założyłaś topik na ten temat i raczej ignorujesz odpowiedzi, więc po co Ci drugi?