Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Rybqa

Spirytus nalewkowy

Polecane posty

Go艣膰 Rybqa

Cze艣膰 dziewczyny, pr贸bowa艂a mo偶e kt贸ra艣 z Was spirytusu nalewkowego takiego 60%? Zastanawiam si臋 czy w tym roku nie robi膰 na nim nalewki..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 barrbarrrella
Zrobi艂am na nim ju偶 chyba trzy, w tym roku dopiero zasypa艂am owoce cukrem ale te偶 go u偶yje. Wcze艣niej rozrabia艂am spirytus w艂a艣nie na poziom 60%, wi臋c ten nadaje si臋 akurat. Je艣li chodzi o jako艣膰 to nie mam 偶adnych zarzut贸w :). A na czym wcze艣niej robi艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rybqa
No w艂a艣nie te偶 rozrabia艂am czysty spirytus z w贸dk膮 lub wod膮. Czasami kombinowa艂am z mocniejsz膮 w贸dk膮 ale 45%-50% to za ma艂o. Rozrabiaj膮c osi膮ga艂am w艂a艣nie 60-65% i takie st臋偶enie wydaje mi si臋 najlepsze dlatego ten gotowiec tak mnie zainteresowa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poduszka muzyczna
nalewka z nim jest naprawde dobra, nie ma sie nad czym zastanawia膰 :) Poduszka, w kt贸rej znajduj膮 sie g艂o艣niki, i kt贸re powoduj膮 偶e szybciej zasypiasz :) http://www.gadzeteo.pl/pl/p/Poduszka-muzyczna/133

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rybqa
Dobra zalej臋 na pr贸b臋 kilogram malin nied艂ugo zobaczymy czy jest r贸偶nica :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szalenkaa
no w艂a艣nie widzia艂am takie co艣 w sklepie i dla mnie to rozwi膮zanie jest doskona艂e, kupujesz i zalewasz, bez kombinowania - rozrabiania

Udost臋pnij ten post

no i w艂a艣nie oto chodzi, 偶eby sobie 偶ycie u艂atawia膰, spirytus kupi膰 musisz, to proste, 偶e lepiej od razu o dobrej mocy ni偶 p贸藕niej si臋 bawi膰 w mieszanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meeaniaa
A ile kosztuje? Jest w 0,7 czy 0,5??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brundolfo
cena 0,5l spirytusu nalewkowego soplicy to ok. 28z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 georrgiaa
Ja tam robi臋 na zwyk艂ym, bardziej si臋 op艂aca i lepiej wyci膮ga "smaki".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehaaaeaa
Ludzie, czy wy nie widzicie, 偶e ten w膮tek to jedna wielka szemrana reklama tego dziadowskiego rozcie艅czonego spirytu? :/ Spamerzy si臋 rozpisuj膮 a wy 艂ykacie te g艂upoty jak m艂ode go艂臋bie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehaaaeaa
W艂a艣nie policz艂y艂em. W biedronce spiryt 95% kosztuje ok. 40 z艂 za p贸艂 litra i 偶eby otrzyma膰 litr 40% nalewki trzeba zu偶y膰 mniej ni偶 butelk臋 (421 ml konkretnie). Czyli litr gotowego produktu to ok. 34 z艂. Tego "nalewkowego" cuda trzeba na to samo st臋偶enie da膰 670 ml, co przy cenie 28 z艂 za butelk臋 daje ok. 38 z艂 za litr nalewki. Czyli nalewka na spirtusie "nalewkowym" to strata 4 z艂 na litrze. CBDU.

Udost臋pnij ten post

Ja do nalewek u偶ywam w贸dki lub spirytusu ale tego mocnego. Ale lepiej smakuj膮 wszystkie nalewki z w贸dki ni偶 na spirytusie.

Udost臋pnij ten post