Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka o dzieciaczka

ciąza za którym razem Wam sie udało?

Polecane posty

Witam. Chcemy z mężem postarać się o drugie dziecko. O pierwsze staraliśmy się bardzo długo :( czy jest tu ktoś, kto o pierwsze starał się długo, a drugie "przyszło" szybciej? Za którym razem zaciążyłyście? Znacie jakieś super skuteczne metody? :D wiem - sex, ale jeśli to nie wystarcza? W jakie dni starać się najlepiej przy cyklach 27 dniowych? Ile dni mężczyzna powinien mieć przerwy?

o 1 dlugo o 2 wcale. Stwierdzilismy ze skoro o 1 tak dlugo to trzeba zacząć wczesniej probowac. Po 1 razie ( w dni teoretycznie nie polodne) sie udalo. Potem myślalam ze z trzecim bedzie jak z drugim i znow zonk. Skonczylo sie leczeniem. Mam uparte dzieci. nigdy nie robią tak jak ja bym chciała ;)

Gość iorjkfjkdfj
O córcię staraliśmy się równo 12 miesięcy z czego ostatnie 3 miesiące leczyłam się (akupresura, castagnus). Córka ma już 22 miesiące i myśłimy o kolejnej ciąży ale już drugi cykl i nic, więc może potrwać.

Gość iorjkfjkdfj
Autorko , twoja owulacja przypada chyba na 13 dzień cyklu? Radziłabym działać już 11 dnia cyklu i powtórzyć na nastepny dzień.

z 1 od razu w 1 cyklu od odstawienia tabsów w 2 4miesiące a na 5 juz była ciąża.

Gość aguś24
Witaj autorko:) my o synka staraliśmy się 4 lata ale jakby tak dobrze wszystko zliczyć to 6 lat , ale pewnego dnia po prostu cud sie stał,pamiętam że 4m-c przed zaciążeniem brałam lek przez 2 cykle duphaston może to to? a teraz mały ma prawie 21m-c i jak na razie nie mogę znowu zajść !!! :(((

Dzięki dziewczyny :* No wlasnie myslalam żeby zaczac nawet 9 dnia i tak co 2 dni ;) co wy na to? Kurde tak bardzo bym chciala 2 dziecko :) ale Wam zazdroszcze tych ciaz w 1 cyklu

Gość autorko a ile sie staraliscie
p 1 ciaze?

Gość autorko a ile sie staraliscie
z tym to roznie ja mam znajoma która o pierwsze starali sie 3 lata leczyli zaszla dziecki IUI i o druge chyba 2,5 ale tez przesz IUI ale 3 z kolei

O 1 ciąże ponad 2 lata :(

O 1 ciąże ponad 2 lata :(

Gość to jaaaaaaaaaaaaaa
ja sie staram o 1ciąze ponad 4 lata juz:O narazie 1 IUI nie udana:/