Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmeegg

Jak odbudować swoje życie?

Polecane posty

Gość Mmeegg

hej :) Kiedys bylam typem po prostu walnietej dziewczyny. Nienawidzialam facetow bawilam sie wszedzie mnie bylo pelno kochalam swoje zycie ludzie ciagle dzownili przychodzili. nie wiedzialam co to placz. Pojechalam do Anglii na swieta do wujka oczywiscie sie tam bawilam szalalam i pewnej nocy zaczlo cos miedzy mna a chlopakiem, z ktorym on mieszkal Myslalam, ze to przygoda i jutro wszystko wroci do normy jednak skonczylo sie inaczej. Zakochalam sie. wyjechalam do niego rzucajac wszystko szkole rodzine znajomych.Nie moglam znalezc pracy, stracilam zycie towarzyskie. siedzialam w domu przez pol roku.nie robiac nic moglam nie odzywac sie przez 12 godzin bo nie mialam do kogo.wrocilam do polski na pol roku poniewaz on odkladal pieniedze na dom, wrocilam tam kolejny raz na kolejne pol roku do momentu kiedy zaszlam z nim w ciaze.nie moglam zniesc tej samotnosci. w trakcie mojego pobutu stwierdizlismy, ze w polsce bedzie nam latwiej, ale stanelo na tym ze musze wyprowadzic sie do jego miasta (6 godzin pociagiem). ode mnie. od praktycznie 2 lat. nie wyszlam nigdzie. jestem teraz w moim domu jednak wiem, ze za miasiac znow wyprowadzam sie w kolejne miejsce.on jest w anglii wraca za miesiac. nigdy nie bylam tak zalamana. w koncu doszlo do mnie jak wielki blad zrobilam doszlo do mnie kim sie stalam. jestem nudna kobieta ktora tylko siedzi w domu. nie potrafie wygrzebac sie ztego dola.wiem ,ze moge wszystko naprawic, poznac znajomych wrocic do szkoly. tylko nie wiem jak mam sie podniesc to ze jestem w ciazy z kims kogo przez 4 miesiace widzialam 10 dni jakies rozmowy na gg to ze musze wyprowadzic sie do jego miasta dom kolo jego rodzicow ktorzy nie sa zbyt fajni ... to, ze znow musze opsucic swoj dom i przeprowdzic sie do innego miejsca nie wiem jak mam sie poniedniesc , brakuje mi tej osoby ktora bylam kiedys... co powinnam zrobic by odyskac swoje zycie? chce byc taka wesola, taka jak kiedys :( tesknie za wlasna soba... zgubilam sie .

Gość Mmeegg
dlaczego tępa? załamana..

"jestem w ciazy z kims kogo przez 4 miesiace widzialam 10 dni" udupiłas się na własne zyczenie. Po co wracałaś jak ci tam było nudno w chuj? teraz cie roznosi. było dalej dawać dupy na zmiane

Gość Mmeegg
ej wiesz co :) jesli masz taki nawyk dolowania ludzi w biedzie to Ci wspolczuje . odklada na mieszkanie wiec co sie dziwisz :)? musimy zyc na odleglosc poza tym ... az szkoda slow.

Gość dididi/./../.
Tak czytam i czytam...........i wiesz co, jestes jakas pierdolnieta , wiesz?sama nie wiesz czego chcesz od zycia, brakuje ci czego?tego ze nie mozesz wychodzic z domu spotykac sie ze znajomymi?Jestes w ciazy, wkrotce bedziesz matka, zero rozumu!dziewczyno ludzie maja naprawde wazniejsze problemy A ty jaki masz?Jakie zycie chcesz odudowywac?nie doroslas do roli matki i zony

Gość dididi/./../.
"Kiedys bylam typem po prostu walnietej dziewczyny." chyba traz jestes jeszcze bardziej walnieta, wiec nic nie stracilas dziewczyno

Gość dididi/./../.
a cha i jeszcze jedno, bez szkoly , bez perspektywy na dobra prace, wszystko na wlasne zyczenie i teraz czego oczekujesz?jakie zycie chcesz odudowywac."walneitej dziewczyny">?Ty nia jestes, jeszcze bardziej pierdolnieta, wiec nic sie nie zmienilo