Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Co pomoze na robaki wlatujace przez okno, balkon?

Polecane posty

Na oknach dwoch mam juz siatki, ale na reszte musze czekac. Na balkonie jednak nie zamontuje. Wie ktos czy jest cos na te paskudztwa by nie wlatywaly? Jak maz jest w domu to pol biedy, ale jak sama jestem to juz szlag mnie trafia:O Panicznie boje sie robakow, a wlatuja jakies zielone wielkie przewaznie (nie, to nie swierszcze dzieki bogu) albo takie czarne sredniej wielkosci ze skrzydlami:O Moze zna ktos jakis srodek odstraszajacy owady i inne robale by nie wlazily? Bo ja od dzis nie otworze wiecej okna na wieczor. Wlasnie zabilam cos 6 centymetrowego na dlugosc i na grubosc 2 cm. Mam dosc juz. Mozna cos jakis nawet smierdzacy specyfik zastosowac?

Gość aksjosiugfrfw
Tez jestem ciekawa, wiec podnosze. A siatka daje rade??

daje rade taka drobna:) Ale balkonu nie zasiatkuje :D Przez ta drobna nawet komary nie wleca o ile szczelnie bedzie zamontowana by bokiem nic nie wlazlo

A balkon otwarty nawet jesli nie jest to chodze palic wiec wtedy otwieram. Takze w tym czasie nawlazi mi robactwa:O No i przez ona w salonie gdzie czekam na siatki. Dlatego szukam czegos co bedzie odstraszalo owady przede wszystkim, bo te ze skrzydlami sa najgorsze:O

No raid na muchy i komory to ok, ale co z tym oblesnym robactwem? Ja nie chce by to wchodzilo do domu, a nie zeby je pryskac czyms:O

Gość omah
na balkonie załóż moskitierę uchylną na sprężynach tak jak na drzwi w stanach południowych zakładają http://tupozdrowie.pl/

Gość somebodylikeme
Witam koleżanko, z miejsca polecam zakupić moskitiere, formę otwierania możesz sobie dobrać indywidualnie i masz tu np. możliwość rolowania w poziomie,pionie,czy w formie drzwiczek itp. moim zdaniem bardzo ciekawe pomysły:) Sama mam poinstalowane w oknach te siatki i narzekać nie mogę:)

chce cos co ktos stosowal i poleci, a nie, ze poczytam. Stad ten temat. Ale jak widac bede sie dusic w mieszkaniu, bo na wieczor juz okna nie otworze:o A klimatyzacja, klimatyzacja jednak zapalic wypada wyjsc na balkon. P.S. wypierdalaj z tym spamem:o

co do spamu to do osoby o nicku omah Moskitery moze i dobra rzecz, ale tego od jutra nie zaloze, a okna, balkon otwierac trzeba. I co zrobic by mi robactwo nie wlatywalo, nie lazlo jak nie mam nic poki co? Na balkonie tez ani moskitery nie zaloze ani siatki, bo otwieram za czesto. Dlatego pytam o specyfik jakis , niech nawet smierdzacy bedzie, ale zeby odstraszal to gowno:o

Gość somebodylikeme
Zanim zainwestujesz w ta siatke to może zawieś np. starą firanke-tak jak kiedyś robiły to nasze babcie:) Myślę,że w większym stopniu spełni swoje zadanie.A może zamontuj sobie jakiś lep, oczywiście w bezpiecznym miejscu dla włosów:) ew. specjalny lep na podłoge-przejść się po ogrodniczych, coraz większy wybór tego wszystkiego, pzdr:)

Gość asffasfsa
pomoże spirala odstraszająca owady :) do kupienia w każdym markecie :classic_cool:

Gość ikakakkaaa
moskitiera

Gość gość
Siatka na balkon albo okno. Ja zamówiłam na siatkadlakota.pl. Mają bardzo wytrzymałe siatki.

Gość gość
Też zamawiałam na siatkadlakota.pl. Świetna sprawa na zabezpieczenie się przed owadami.