Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lattte

Co z tymi facetami??

Polecane posty

Mój facet jest dużym dzieckiem. I wstyd przyznać, ale dzieckiem niezbyt... mądrym... Czesem mam już dość. Wygłupia się, głupio żartuje, bywa nieznośny, czasem przy ludziach robi wstyd i upominam go jak jakiegoś gówniarza. Oczywiście to nie pomaga. Ma dobre serce i dużo do niego czuję, ale czasem myślę, ze dłużej tego nie wytrzymam. Powtarzają, ze faceci to duże dzieci. Jeśli tak ma to wyglądać to ja wysiadam...

Gość mądre książki górą
otoz to.. facet a nie dziecko.. faceci sa tacy jakie kobiety ma wkoło..znam to z doswiadczenia. jak sa złe zepsute po jakims czasie i on tym nasiaknie..i bedzie taki do ciebie

Gość beznacznie
Nie rozumiem kobiet ktore sie wiaza z facetami. Facet to najgorsze co moze spotkac kobiete. Jelsi kobieta chce byc szczesliwa musi unikax facetow

Gość to wysiadaj i krzyż na
drogę :D trochę mało sprytna jesteś jak się 5 lat bujasz z kimś kto ci nie pasuje :O

5 lat sie bujam.. a to niespodzianka :) to nie jest wcale śmieszne, ale rozumiem oburzenie - coś o tym wiesz ;)

Gość ale o czym tu rozmawiać
albo się podoba albo nie. Chcesz byc chrystusem narodów i zbawiac faceta co ci nie pasuje?

Przecież to nie jest takie proste... Pisałam, że czuję do niego dużo ale czasem już nie wytrzymuję po prostu i aż się boję tego co będzie dalej, skoro tak się zapowiada... Ale może... kiedyś mu po prostu przejdzie....

widocznie drętwa jesteś. daj chłopu zyc niech sobie znajdzie jakas równa wyluzowana babke. nusi sie zajebiscie z toba nudzić

rodzice pili, bili i zdradzali? tata był lewy? albo inne takie historie z domu? znaczy DDA/DDD? jak tak to masz odpowiedź czemu musisz naprawiać facetów. Idź na terapię

więcej pomysłów nie mam. A ludzie sa jak psy i się sami z siebie nie zmieniają. Musza miec dobry powód a i to nie zawsze coś da. :P

Widzę psychologów to forum przyciąga :P żartuję, dzięki za odpowiedź ;) coś w tym jest....

A i jeszcze standardowe :P "masz takich jak sobie wybierasz" bo połowa ludzi tu jojczy: wszyscy/wszystkie są źlllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiii okoropniiiiiiiiiiiiiiiii i inne takie. Dziwne, że jakoś inni ludzie nie mają takich problemów. Czyżby jednak potrafili lepiej wybrać?

echh przecież pisałam, że nie jest strasznie i najgorzej, ale właśnie ta jedna rzecz, tzn cecha... poza tym nie bez powodu nawiązałam do tego, ze mówi sie o facetach DUŻE DZIECI. To chyba świadczy o tym, że nie tylko ja mam ten problem.

Gość Takich to lubicie
a fajny porządny wartościowy mężczyzna będzie sam.

pijany nie przesadzaj! u mnie jest odwrotnie, facet taki młody stary a ja wieczne dziecko i mnie znosi xd

Gość wheidfhw
dla takiej wyniosłej osoby jak Ty polecam jakiegoś starszego pana, który na pewno Cie zrozumie.