Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jest niesprawiedlive

jestem brunetem i chce mi się płakać bo mam szanse tylko na blondi albo rudą :(

Polecane posty

Gość buuuu....
Śmiada cera, to nic rewelacyjnego, kojarzy się z "brudną" rasą, ubóstwem. Lepsza jasna, jasne włosy też, aha i jasne oczy.

Gość a ja nie wierzę że te topik
założył facet:P Prawdziwi mężczyźnie nie zawracają sobie głowy takimi pierdołami jak kolor włosów,a na wakacje najczęściej golą się prawie na zero, więc tym bardziej nie wiidać barwy włosów,jakis homo ten temat chyba założył:P

do buuuuu- no nie - jasna cera,jasne oczy,jasne wlosy:o Nie!!!!ZBYT BLADO !Musi byc jakis ciemny element kontrast,jak jasna cera to ciemne oczka;)

zreszta to fajnie,ze kazdy jest inny-jakby to wygladalo gdyby wszyscy byli np. bladzi...to az niezdrowe dla przyslzych pokolen,dla dobra genetyki,to prawie jak kazirodztwo- blady z bladym lub sniady z sniadym:o

wiadomo,ze najzdrowsze,najladniejsze dzieci sa jak rodzice sie skrajnie od siebie roznia pod wzgledem fizycznym...

Gość buuuu....
Ja nikomu nie nakładam do głowy, tak jak ty, co kto ma lubieć. To jest tylko moja opinia, a twoje kąśliwe uwagi puszczam ... bokiem. Myślisz, że jak tobie się coś podoba, to od razu całemu topikowi ma się podobać? Bez komentarza!

Gość ehhh dla was Rumun
to od razu coś gorszego ciemniary :( znam kliku Rumunów, którzy skończyli studia i mają prestiżową pracę.Generalnie Rumuni to bardzo mili , sympatyczni i życzliwi ludzie . Są równi nam, tyle,że urodzili się w Rumunii.Wy Rumunów mylicie z Romami. Romowie to faktycznie mało ciekawi ludzie.To tak gwoli wyjaśnienia, nara

Gość Hehe kazdy ma takie same
Preferencje jak ty ;) jesli by tak bylo to kazdy by tak samo wygladal.

Gość do buuuuu
Kasiu uspokój się ;) Po co te nerwy? Jeszcze zmarszczek dostaniesz:p