Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piiiijjaananaaxd

nie mogę spać, jestem głodna! ;c

Polecane posty

Gość piiiijjaananaaxd

Postanowiłam sobie, że po 20.00 nic nie jem, ponieważ chcę zrzucić parę kilo, mieć lepsze samopoczucie i przy okazji wyćwiczyć silną wolę. Nie wiedziałam, że to będzie takie trudne do zrealizowania. Mam w pokoju knopersa i cały czas o nim myślę, aż spać nie mogę. Tak bym coś zjadła. W brzuchu mi burczy, ale dopiero jutro będę mogła coś zjeść.

Gość slodkawisnianatorcieurodzinowy
nie jedz, idz spac pomysl sobie, jak bedziesz sie czula, jak zjesz tego batonika?

Gość lexa816
wez gryza :P :) juz zaspokoisz troche brzuuuch

najlepiej napisac : kretynki ja stosuje taka technike i ona sie zawsze sprawdza Mysle sobie, jak bede sie czula po zjedzeniu, np. batonika i wtedy podejmuje decyzje, ze lepiej jednak nie jesc bo nie chce miec potem wyrzutow sumienia umiesz normalnie rozmawiac? jezeli nie, to nie zabieraj glosu

Gość piiiijjaananaaxd
Próbowałam zasnąć, ale nie mogę, bo jestem glodna ;/ to dopiero 1 dzień mojej diety, więc nie jestem jeszcze przyzwyczajona, ale mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniu. lexa816 taa, jak wezmę gryza, to później następnego i w końcu całego batona zjem ;D

ja na samym poczatku tez bylam glodna a potem organizm sie przyzwyczaja powodzenia! pomysl sobie o satysfakcji jaka bedziesz miala jak schudniesz:):):)

Gość shahahajj
chodz spać jak człowiek a nie tyle czasu na glodzie, oszukujesz organizm.. zaparcia i jojo gwarantowane-jak oczywiscie wytrwasz

Gość piiiijjaananaaxd
pozdrawiam srodkowym palcem: wiesz w ogóle co to znaczy glodzenie się? Jak ktoś nie je po 20 to nie znaczy, że się głodzi. -.- słodkokwasna... Mam nadzieję, że się szybko do tego przyzwyczaję :) Twoja technika naprawdę jest skuteczna :) Jak myślę jakie będę mieć wyrzuty sumienia jak zjem tego batonika to mam większą motywację żeby się powstrzymać :D Pozdrawiam :)

a i gruba nie jestem i jestem w trakcie staran o dziecko tzn mam nadzieje ze juz mi sie udalo:)

ja schudlam 10 kg i jestem megazadowolona!!! zostalo mi jakies 2 kg do idealnej wagi:) dla mnie to sukces bo 1 raz w zyciu sie odchudzalam zawsze bylam szczupla niestety potem przestalam kontrolowac to co jem i przytylam ale juz nigdy wiecej:):) w odchudzaniu najwazniejsza jest psychika!!!!

Gość piiiijjaananaaxd
pozdrawiam środkowym palcem nie denerwuj się tak, bo Ci jeszcze żyłka pęknie -.- slodkawisnia.. gratuluję, a jak długo się odchudzałaś? :) Ja też zawsze byłam szczuplutka, ale od początku tych wakacji praktycznie cały czas się obżeram i mało ruszam. Wczoraj dopiero jak popatrzyłam do lusterka to uświadomiłam sobie, że jestem grubsza od mojej siostry przy której zawsze wyglądałam jak patyk :D

Gość badumtss
a jak wyglada reszta Twojej diety? ja uwazam ze lepiej jesc odpowiednio caly dzien i sie ruszac a nie glodzic sie w nocy.. nic Ci to nie da

Gość eqwreqwqwwrq
julitek11 a i gruba nie jestem i jestem w trakcie staran o dziecko tzn mam nadzieje ze juz mi sie udalo w dupie mamy twoje przyszłe, niedoszłe dziecko tępa staraczko :D udław się tą nutellą :D

"odchudzlam sie " od konca marca dosc trudno mi jest schudnac, mam problem z tarczyca teraz waze 57 kg, mam 168 cm i 31 lat wygladam ok ale jeszcze chce schudnac 2 kg:)))) zamienilam nawyki zywieniowe bo chce byc szczupla lubie sie taka:):):)

wszystkie ciuchy lepiej na mnie laza jest naprawde ok!! jak chcesz wlaczyc sport, to polecam bieganie! daje naprawde dobre efekty!!

Gość piiiijjaananaaxd
badumtss dopiero wczoraj zaczęłam dietę :D Ale przestałam jeść fast foody bo kiedyś się tym obżerałam. Zaczęłam jeść więcej owoców, pić więcej wody i nie jeść po 20. No i dzisiaj skakałam godzinkę na trampolinie, jutro też mam taki zamiar :)

Gość badumtss
to w porzadku. wazne zeby zmienic i wprowadzic nowe zwyczaje a nie jedna noc odwalac

Gość piiiijjaananaaxd
Ja też mam 168 cm, ale nawet nie wiem ile ważę. Wczoraj dopiero zauważyłam, że nie mam w domu wagi, bo nigdy jakoś mnie specjalnie nie interesowało ile ważę, ale chyba będę musiała w nią zainwestować :) Myślałam o bieganiu, ale niedawno moja młodsza siorka dostała trampolinę, więc na niej sobie skaczę. Po godzinie skakania mam takie zakwasy, że chodzić nie mogę ;D

a ile masz lat:) sport/ ruch jest wazny poprawia kondycje/wyglad skory i samopoczucie:)

Gość piiiijjaananaaxd
17 :) Wiem ;) dlatego muszę zmienić moje przyzwyczajenia i zacząć się więcej ruszać.

to jestes jeszcze mlodziutka:) eh:) to byl fajny wiek:):) niestety z uplywem lat troszke zmienia sie metabolizm i trudniej schudnac:):):)

Gość piiiijjaananaaxd
może i trudniej, ale dla chcącego nic trudnego ;) Ale lepiej jest się zdrowo odżywiać i uprawiać sport żeby nie przytyć, niż później się odchudzać :)

tak, masz racje nigdy wiecej odchudzania teraz bede kontrolowac swoja wage:)