Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wtfak

Illuminati?Maskotka igrzysk w londynie!

Polecane posty

Gość mój mąż......
jedno oko mu spiertoliło:P on po prostu ma zeza:P

Gość Paweł88
Cześć. Jest wiele innych przesłanek wskazujących na to, że w Londynie te rządzą okultyści i innej maści wariaci. Jest dużo materiału odnośnie, więc nie będę tu powtarzał. Czego tutaj oczekujesz? Konstruktywnej rozmowy w sprawie zniewalania ludzkości? Nie tutaj. Tutaj odbywają się gry godowe ( zombie wolą sobie podnosić poziom endorfin), co ciekawe, to forum kobiece, czyżby to dużo mówiło o jakości współczesnych dam? :D

Gość Miichael_PN
masz racje ze tak jest, ale patrzac szerszym katem to nie tylko w sprocie na igrzyskach ujawnia sie iluminati. Jest na kazdym kroku a naggorszej ze ludzie sobie z tego nie zdaja tylko uzywaja ich symboliki, bo w modzie itd. Jakis czas temu byl tutaj watek o muzyce i o tym jak "artysci" zaprzedali sie iluminati, w jaki sposob pokazuja symbolike itd. Ja byłem niedawno na ciekawych wykładach " iluminati wsrod reklamy" powiem wam, ze nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy jak mocno jesteśmy sterowani i jak za wszelka cene chca spowodować zebyśmy zapomnieli o wartościach przekazywanych z pokolenia na pokolenie np. odnośnie rodziny, bliskich, staarszych osób, ojczyzny itd.)

E tam... Zawsze można sobie coś dopowiedziec. Co nie zmienia faktu że maskotki są wyjątkowo brzydkie. Jednak afera z nimi to była parę lat temu, tak samo z logo. Nie wiem czego się chcesz tu doszukiwać.