Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta56-1988@o2.pl

Zakładanie implantów

Polecane posty

Gość marta56-1988@o2.pl

Witam! Potrzebuje porady. Będę musiała usunąć dwa zęby, których już się chyba nie da uratować i skorzystać z zakładania implantu. Będę to robić pierwszy raz, potrzebuje informacji osób doświadczonych, jak to wygląda? I najważniejsze: czy boli? Bardzo obawiam się bólu!

Może najpierw udaj się do dentysty i niech Ci zbada, czy da się jeszcze je uratować, czy pozostaje wstawianie implantów! Z tego co wiem w nowoczesnych gabinetach stosowane są takie metody, które pozwalają wyleczyć nawet bardzo zniszczone zęby. Jeśli nie będzie wyjścia i trzeba będzie założyć implant, nie masz co się bać o ból- poproś o wszystkie znieczulenia..

Gość DariaPag
Wstawiałam ostatnio implanta zamiast jedynki i wygląda rewelacyjnie! W ogóle nie widać, że to implant! Jestem w szoku. A jeśli chodzi o ból to luzik. To znieczulenie co dają wystarcza. Powodzenia!

Ja zrobiłam sobie implanty w Klinice w Katowicach http://www.borczyk.pl/oferta.php?id=implantologia3 Możesz tam nawet dostać znieczulenie całkowite. Więc zasypiasz sobie i budzisz się po zabiegu! Ja nie musiałam mieć narkozy i przyznam szczerze, jestem zaskoczona, w ogóle nic nie czułam, a na następny dzień mogłam spokojnie iść do pracy, na wszelki wypadek wzięłam sobie jedną tabletkę przeciwbólową.

Gość marta56-1988
Dzięki za porady! Chyba bez znieczulenia się nie obejdzie!

Dlaczego tak wszyscy boją się dentystów? Mnie jak coś boli to łapię się mocno fotela i przetrzymuje ten czas. Twardy jestem.. hehe. I wolę na przykład na jednej wizycie zrobić wszystkie zęby niż marnować czas i przychodzić ponownie.