Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marrrr1990

szukam nieśmiałej dziewczyny

Polecane posty

Mam 21 lat szukam nieśmiałej dziewczyny do pogadania może coś więcej uwielbiam nieśmiałe dziewczyny bo są takie delikatne i wrażliwe które można pocieszyć i przytulić, ochronić przed wiatrem, deszczem, obronić Jestem bardzo wierzący i nigdy nikogo nie skrzywdziłem więc nie buj się pisz. http://www.jpg.pl/inc/pop_img.php?1239904,43795,1064919 marrrr1990@o2.pl gg 43681358

chcesz przemycić narkotyki w damskiej torebce przez granicę wschodnią?

Gość buj bo boje i stuj bo stoję
nie ma to jak nierozgarnięty gimbus No i wszyscy znamy ten profilek http://www.randki.o2.pl/profil.php?id_r=1829758 "Seks to dla mnie... Tak ale za zgodą drugiej osoby" jak dobrze że nie chcesz wszystkich gwałcić. No normalnie cud, miód i aż trzeba to podkreślać.

Gość skasowałeś swój sweet
profilek? no no czyli jednak było się czego wstydzić :D:D:D:D:D:D

Gość kasia czekasia 1980
czemu nie podałeś numer telefonu? zapomniałeś? bo tu był http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5296552 Jesteś niezłym desperatem, skrajnie naiwnym dziwakiem albo jakimś przestępcą. Ostatecznie po prostu robisz komuś na złość i to nie są twoje dane.

Nikt mnie nie rozumie wszyscy myślą że odrazu jakiś bandyta albo zbok. usunołem profil bo i tak nikt do mnie nie napisze

Nikt mnie nie rozumie wszyscy myślą że odrazu jakiś bandyta albo zbok. usunołem profil bo i tak nikt do mnie nie napisze

Gość a to dziwne. bo przecież
obiecywałeś, że żadnej nie zgwałcisz :classic_cool:

Gość porpacuj nad
kreacją wizerunku :P no i jako facet to ty masz pisaćććććć i nie spodziewaj się odpowiedzi zbyt często, o ile nie jesteś super ciachem, a nie jesteś bo bys nie siedział na kafe :D:D:D

widzialam zdjecie i nie wiem czy jakas dziewczyna cie zechce..bo zaraz powie ze brzydki..przepraszam jesli cie obrazilam ale taka jest moja opinia..

Nie jestem bardzo brzydki ale i nie ładny to wiem ale ważne co się ma w środku a nie to co z zewnątrz.

Gość vijhoi
Właśnie, że najważniejsze jest to co jest na zewnątrz, a to niby w środku idzie na dalszy plan.

Gość weronikaikot
z jakiego jestes miasta?

Gość regularna alpinistka
chłopie publikując foto stałeś się gwiazdą netu. nie zdziw się polewek z Ciebie na gg i mailu. i pewnie z czasem wśród znajomych czy na ulicy. polecam Ci zapisanisobie.pl

I co z tego niech się śmieją nic mnie to nie obchodzi. Śmiejcie się proszę bardzo nie każdy się rodzi ładny. Jestem taki sam jak wszyscy.

Gość weronikaikot
ja wcale nie sadze ze jestes brzydki a wrecz przeciwnie (ja jestem z woj malopolskiego wiec pisanie chyba nie ma sensu:()

Gość zxzzzzzz
odpisała Ci jakaś laska sensownie, bez żartów czy szyder z Ciebie?

Gość gość
Szukam niesmałej dziewczyny napisz 669292285 z okolic Częstochowa.

Gość gość
Nieśmiała ani żadna rozsądna do ciebie nie napisze bo nie wiadomo kim jesteś. A może dopiero co opuściłeś Zakład Karny? Nieśmiałą można zapoznać tylko poprzez bezpośredni kontakt.

Gość gość
10.04 Podałeś nr tel i oczekujesz zalewu ofert? Nie doczekasz się. . Jesteś naiwny albo desperat. To nie rubryka z ogłoszeniami matrymonialnymi. Zresztą tam też trzeba napisać chociaż kilka słów o sobie. To jest forum. Tu trzeba pisać. Tu trzeba dużo pisać aby ktoś chciał poświęcić swój czas i chciał tobie odpowiedzieć.

Gość gość
Nawet nie spodziewalem sie ze ktos odpowie na ten stary post. Az mnie skusilo odpisac zeby wam gul skoczyl. Otoz juz nikogo nie szukam bo jestem szcesliwym mezem. Mam wspaniala cudowna zone od 7lat. A wy luje gnijcie sobie na tym forum do konca zycia.