Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

nowy watek....

Polecane posty

Gość limfocytka23
brakuje ci pracy chyba....

Gość bezzzzdomnaiiiibezrobotnaiiiix
przede mna nastepny filmik o spowiedzi jak znajde a wy sobie robcie co chcecie - bo wiecie co tu wymyslic w tej Polsce zeby bylo lepiej - takie cos - 3 bomby atomowe - Koralik -Warszawa -Gdansk i dalej. Kto nastepny chce dolaczyc do tego gowna? i tyle. Do tego jednego wielkiego gowna , w ktorym nikt normalny nigdy nie zrozumie o co chodzi. Bo tak to jeszcze ktokolwiek cokolwiek by zrozumial, a tak? I tyle. No i kazdy by tak pomyslal - no cos tam ta Polska miala inaczej politykowac. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Inteligentni ludzie nigdy sienie nudza. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość limfocytka23
po co ogladasz filmiki o spowiedzi skoro nie lubisz KK?

Gość Anus Domine
Twoja nieskładna grafomania nie świadczy dobrze o twojej inteligencji...

Gość Myszka Miki w stringach
Sram na ciebie owieczko!

Bo z wszystkiego wyciagnelam sie spowiedzia zwlaszcza, ze obsikano mnie w czasie chrztu. Poogladaj sobie ten drugi filmik SWIETNA SPOWIEDZ NIE OCHRZCZONEJ - niedlugo beda ja chrzcili. Nie wiem na czym polega swietna spowiedz? Moze na tym, ze cie ochrzcza. Bo czy mialam swietna spowiedz. Nie za bardzo - do dzis nie ochrzczona. Czy mam rodowod od Jana Chrzciciela? Mam i nie tylko. Ale co mi z tego przyjdzie? A nawet to mam wszystko gdzies bo mam rente i tyle. Rozwiazanie dla Polski i jej problemow znalazlam. I tyle. Czy cos zle? GDZIE jeST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Sram na Ciebie Myszko Miki i kaczorku Donaldzie. Niestety. Tak chyba dostalam 8 bomb atomowych, Wawrzynca, te adopcje na Skarbka/Adolfa/sw.Elzbiety/wilka i wiecie gore Grabarke ze nalezal sie wam atom, ale brygidki sie mna posluzyly i wam bombe ograly, a Zachod??? czy USA??? bo sie zastanawiali kto powinien wam przyjebac - no ja mysle ZACHOD i nie wiedzieli gdzie - zostawal Koralik, Warszawa i gora Grabarka. Zle. Mieli wpierdolic - Warszawa - Gdansk - Koralik i stad mam zycie OWRZODZONEJ PSIEJ SUKI W POLSCE bo tyle jestem warta. A co jest wart Zachod? Wiecie co jest wart? ANI CIULA W DUPIE. I tyle. A USA? To jeden problem KLIMATYCZNY i tyle. I wiecie nie liczcie na mnie bo dla mnie Zachod to CUDOWNE MIEJSCE zeby to zaorac i zeby mieli co jesc. I zeby cos robili z sensem bo wiecie Chin i tak nie pokonaja. Czy ja bede miec 1 klipsa czy 5 to bez znaczenia, a co te biedaki chca dalej jesc? I tyle w sumie mnie cokolwiek obchodzi BEZ PASSU USA CALE ZYCIE i niestety nie poddam sie NIGDY. Niestety i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Myszka miki i kaczorek donald
I my też sramy na ciebie, pieprznięta nudziaro!

Wiecie kiedys przyznacie mi racje. Tak sie mial swiat podzielic. Chiny mial dostac przemysl - sa szybcy, zwinni, tani. Co to wszystko jest warte. Chinczyka i tyle. A Europa miala byc rolnicza. I tak nie wiedzieli co zrobic z ta cala rewolucja przemyslowa. A troche przemyslu mogli miec I ROLNICTWO SILNE i jakosc wtedy by byla i EUROPA bez Rzymu. A tak? Jest jedno wielkie gowno. A do USA ktos mial pojechac , przejac bo to jest jedna zmiana klimatu i wcale niekoniecznie od zalozycieli bankow. Moze bardziej i z tych znikniec wiecie indianskich. Kto wie i tyle? Z tego ze zaniedbano chorych Indian - bo sie zezerali. Tak dostawaly jedzenie Zielone Swiatki jak tam przyjechali. Ze mieli byc tam zalozyciele bankow ,mieli cos robic i tak dalej. Jedzenie na przyklad - takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Moze troche pomijam Afryke, ale dla mnie rewolucja przemyslowa PRZYZNANA mogla byc tylko Chinom. Afryka miala to rozumiec i sama tego chciec. Afryka miala sama myslec. takie cos to jest. Przyznac ja mozna bylo CHINOM. Afryce nie. Afryka miala byc zapuszczona rolniczo wiec. Albo miala eksportowac do Ameryki Pol, Pol - takie cos. Wytworzyl sie inny uklad. W zasadzie dlaczego? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Przy ukladzie francuskim wiecie Polnocni Indianie nie mieli szans. Ale mieli zostac zajechani jedzeniem I tyle. Afryka. Bo tak byloby rozsadni.Oni zostali zajechani FRANCJA W USA. FRANCJA W USA!!! Jedno panstwo - male, bez znaczenia w sumie. Takie cos!!! kto to mogl wymyslic? Bez Afryki w sumie. WARIAT. No i ta Afryka dostala w ciu... ze nie umieli zywnosci przetworzyc. SPACZKOWAC i tyle. I wysylac. Robic roznych sztuczek z jedzeniem. A to jak zostali wykonczeni Indianie Polnocni jest tak niepojete, ze tego sie opisac nie da. A skad to taki IDIOTYCZNY POMYSL, ze jeszcze Francja w USA. Nic tylko z Polski. I tyle. No coz... to jest za duzo obszar, zeby tam Polska mogla miec znaczenie czy Francja i taki koniec. A teraz jedna pustynia, pustynnienie. Skad to jest? Z ARABOW sie dowiem. Niekoniecznie. Ja uwazam , ze zmiany klimatyczne najwieksze sa ze znikniec. A groby Arabow sie dowiem? No to jak znikaja. I tyle. Z wojen tez. Lali sie wszyscy tam. Takie rzeczy. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie to moje wylanie ze szkoly to jest historia NOWEJ POLSKIEJ ARYSTOKRACJI od Zbigniewa Herberta - ile z niego jest figur i tak dalej. Jacy oni byli madrzy. Wszystkie wiellkie dziela KK mieli.Nie mieli Dzienniczka - mogli go odrzucic. WSZYSTKO MIElI. I wiecie - oni chyba zostali zarznieci przez KK, ci nauczyciele co z rodowodem na szkole wzieli pass USA i lecieli na nich Herbertem to poznikali. I to jest Polska. A tamci? Tamtych zabili, a powiedziano ze znikneli, a tych Zielone Swiatki zatrzasly. Nastepnie otarli pot z czola ci SLUDZY BOZY i zostalo im z tego w 1989 zawiescic krzyz na scianie w szkole i nauczac o czystosci przedmalzenskiej. Tyle zawsze moga. Ale gdzie poszli ci zabici przez KK. W ktora strone sie udali? O tym na tym forum moge wiersz napisac - NOWA ARYSTOKRACJA i tyle. I na to mieliscie mnie. Zeby bylo cicho. Tylko tak. I jeszcze musialam zjesc atomy, ale jak czytacie tak mnie oddali, ze wszystko moglo byc. Gdybym nie zjadla to jestem zabita dawno bo to bez sensu bylo, zeby mnie tu trzymac. Ale zjadlam i to tak nawet mnie przezyli. Chociaz... chyba sie mialam sklonowac w Niemczech na jedzenie. Tego mi zabraklo i znowu po mnie. A tego KJU tez nie bede komentowala. Ja najbardziej przepadlam przez moje oddanie na Skarbka/Adolfa/sw. Elzbiete i wilka i pass niemiecki. Ze jestem NIEMKA. Przez takie cos. A reszta bez znaczenia. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :( ps. wiecie i to jest takie cos. Takie oddanie jak wyzej - procesy mialy byc. A Wawrzyniec 8 razy nie. I wszyscy tez dostali w ryj. Na owada - w Wielkiej Brytani.A wiecie ja to taka rodzina, ze to sie opisac nie da. Mnie to nie obchodzi. Ja ide do swoich. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

To jeszcze raz ja - postanowilam tu jeszcze na chwile przyjsc i cos napisac. Co? O czym chcialabym popisac. Ci ksieza troche dobrze mowia, troche pieprza w tym moim blogu. Dalej go bede pisac. Ten drugi - on mial przyjsc po nagu do tego umierajacego albo sie go zapytac czy chce zyc - to mu przyniesie OLEJE SWIETE i albo go mial olac albo mial wyzdrowiec i se isc do spowiedzi, a nie takie cos pierdoli ten ksiadz. Za to moze go piorun trzasnac. On moze byc porazony piorunem. Jak jakiegos ksiedza piorun porazil to takie cos to jest wiecie. To on od rzeczy gada. Moze nie ochrzczony - bez powolania. Takie cos to jest. Co jeszcze? A nie wiem. Acha - ze chcialam z wami porozmawiac o roku 1989. CO TO BYLO? Z mojego punktu widzenia jak jestem oddana w Polsce bylo to zwyciestwo ANI SHIRLEY nad kevinem Poniatowskim. Tak mi sie wydaje. Nie wiem czemu. Wyspie sie dzis - juz po poludniu spalam bo tak mnie glowa bolala wiecie, ze myslalam, ze mi odpadnie ta glowa. Ja chyba wiem z czego nawet - ale nie smialam myslec w ten sposob. Moze wam napisze z czego ten leb mnie tak bolal dzis. No i tyle. Ktos powie Ani Shirley nad Gilbertem Blythe. No nie wiemy tego. Nad Kevinem Poniatowskim , ze jest wyzej - WOLNA EUROPA, WOLNOSC.Skad to jest? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

jeszcze wam napisze ze sluchalam tego drugiego filmiku dzis i byla burza i PIORUN trzasnal ZUPELNIE NIEdaleko. I nie skojarzylam. Widzicie - tylko notatki robilam i juz piorun ze sie o takie cos nie stoi. Ze oni wszyscy pierdolnieci. To jest z tego Maksymiliana Kolbe. I wiecie po tym Maksymilianie jakby byli normalni to ZADNEJ TELEWIZJI - zadnej. A telewizja to mieli trzymac z Zachodem. Poszli do szkoly - KRZYZEM POWIESZONYM !!! Sprofanowanym!!! Oni tego Herberta mieli miec na telwizje i mieli figury dawac zachodowi i miec np. ten Niepokalanow. A tak to taka cicha wojna - jedynie, ze zle przypierdalali bo w Grabarke. Boja sie znikniec a wiedza ze tu cale pielgrzymki znikaja. I to Pan Bog im nie dal bo w Gdansk im moze i pasowalo, ale... a czemu Gdansk? I tyle. I jakby przypierdolili w Gdansk to bylby np. normalny internet, a tak? Ksiaze karol rzadzi swiatem. No coz... GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(