Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak?

wiecie co robi moj facet?

Polecane posty

Gość czemu tak?

wydlubuje nozem maslo z maselnicy z samego srodka:o kurwa, nie potrafi normalnie wziac nozem maslo z brzegu i posmarowac sobie kromke chleba kurwa ale nie!!! musi wpierdolic w sam srodek noza, tak jakby tam bylo smaczniejsze kurwa jak ja tego nie znosze:o

tez tak robię :) Mnóstwo facetów tak bierze masło ale nie powiem ... moja żona też mi suszy o to głowe :P

Gość Prawda objawiona
Chciałby mieć takie problemy jak autorka tematu

Zamknij oczy i się nie przejmuj :D Fceci chyba tak mają , bo i ja takie zjawiska zauważam :D Regres :D

kobiety potrafią sie przyczepic nawet do źle ułożonych szamponów na półce i nie przymkniętego balsamu po kąpieli ;)

Oj, mój też tak robi. Po tylu latach już się przyzwyczaiłam że mamy podziubane masło. :)

"kobiety potrafią sie przyczepic nawet do źle ułożonych szamponów na półce i nie przymkniętego balsamu po kąpieli " Oj Regres , kobieta po to jest aby układać i ustawiać na półeczkach i potem czepiać się - chociażby masła lub niedomkniętych szamponów :D A tak ogólnie , to mnie również wkurzałoby podziubane masło :D

Gość dck
ja miałam problem odwrotny, mój były kiedyś mi zrobil awanturę o źle zaciągnięte zasłonki... zakłamany niby pedant, wszystko musiało być momentalnie chowane do szafek, papierki wyrzucane, naczynia pozmywane, z zewnątrz niby porządek, a w łazience syf aż strach, miesiącami niemyta wanna, umywalka i kibel. niby się kąpał codziennie, ale potem zakładał znowu noszone przez cały dzień gacie. co z tego, ze rzeczy są poukładane, jak w głębi jest bałagan. u mnie jest dokładnie odwrotnie, robię bajzel na zewnątrz, ale jest to tylko powierzchnowne, w szafkach wszędzie jest porządek. śmieszne, ale dla niego tak ważne to było, że przyłożyło się w ogromnym stopniu do naszego rozstania. ja nie zwracam uwagi na takie rzeczy i mam nadzieję, że mój następny też nie będzie, naprawdę, są znacznie poważniejsze problemy. strach pomyśleć, co się stanie, jak na nie napotkacie, małostkowi ludzie, jeśli takie głupoty doprowadzają was do wrzenia?

Gość ale problem :O:O:O
pewnie chcesz rzucić faceta i tyle a szukasz sobie jakichś powodów, żeby się czepiać. Tak naprawdę jest ci za dobrze

A tak ogólnie , to mnie również wkurzałoby podziubane masło " Imperia ale jakie to ma znaczenie czy one jest podzióbane czy tez nie ? oprócz wzgledów estetycznych na które wy kobiety jestescie bardzo uczulone

dcka , wyobraź sobie , że małostkowi ludzie nie życzą sobie życia w takim syfie jakim opisałaś i problemy większego kalibru też mają :) Jeśli tobie odpowiadała kąpiel w wannie miesiącami nie mytej to twoja sprawa i twój wybór :)

Regres :D chodzi właśnie o estetykę :D Bo do jasnej cholery dlaczego ma być to masło rozbebłane i wyglądać jak ......... ? Dlaczego nie możecie Wy , mężczyźni zaczerpnąć go nożem z samego brzegu tak jak leci ? :D

Gość doktor Skłodowski
Mała tolerancja na różnorodność charakterystyczna dla zamkniętych umysłów. Masło może być odsmarowane na sto różnych sposobów, jednym z nich jest dziobanie a innym krojenie. Nie ma o co kruszyć kopi.

Dlaczego nie możecie Wy , mężczyźni zaczerpnąć go nożem z samego brzegu tak jak leci ?' bo dla nas jest to bez znaczenia jak je weźmiemy dla to masło to tylko masło w które sie wbija nóż i tylko tyle ... jak nabierasz sałatkę z miski to chyba nie bierzesz jej od krawędzi lecz wbijasz łychę w środek miski i nabierasz ja ? i stoi na środku stołu rozbebłana uwierz mi że facet wbijajcy nóz w masło nie skupia sie na tej czynności można powiedziec robi to bez mechanicznie i automatycznie bo pierdoli jak to masło pózniej wyglada ( to dla nas bez znaczenia )

Gość dck
imperia - naucz się czytać ze zrozumieniem. ręce i cycki mi opadły po twoim poście. cóż, głupich nie sieją...

"bo dla nas jest to bez znaczenia jak je weźmiemy dla to masło to tylko masło w które sie wbija nóż i tylko tyle ..." No właśnie i tylko tyle :D Więc dlaczego facet nie chapnie nożem tego masełka z samego brzegu jeśli to nie robi żadnej różnicy ? :D Po jaką cholerę słuchać dziamgania babki ? "jak nabierasz sałatkę z miski to chyba nie bierzesz jej od krawędzi lecz wbijasz łychę w środek miski i nabierasz ja ? i stoi na środku stołu rozbebłana " Sałatka ma to do siebie , że należy ją mieszać :D Ale co ma masło do tego ? przecież śmietana została już wymieszana do konkretnej konsystencji , takiej aby powstało masło i nie należy już w nim "wiercić dziur ":D (to nie sałatka )

dck , nie współczuję z tego powodu , że tobie wszystko opada :D

Gość dck
niestety, tylu jest głupców twojego pokroju, którzy dwóch zdań nie umieją przeczytać i ZROZUMIEĆ, co czytają, że niedługo już wszystko mi opadnie dokumentnie.

imperia to tylko przykład ;) który pokazuje że jesli można nabierac sałatkę od środka to można robić to samo z masłem (bez względu na konsystencję) nabierze sie masło od środka,pózniej z boku i w koncu sie wyrówna :P

dck , niestety , ktoś musi być głupim , aby ktoś jak ty mógł być mądrym :D Regres , na Twoim przykładzie równie dobrze można wydłubać samo mięso z pyz ziemniaczanych ( kartaczy , pyrów , " nie wiem jak to regionalnie się odnosi ) I to równiez będzie to samo ? :D

a myslalam, ze glupszej afery niz tasmowa juz nie moze byc :)

czizas ale jaka życiowa afera ;) imperia no można ja z knedli np wydłubuję najpierw truskawkę z środka pozniej jem kluskę :P

Gość dck
szkoda, że tych durniów jest przytłaczająca większość. a potem ci kretyni ośmieszają się swoimi debilnymi wypowiedziami, bo są zbyt durni, żeby przeczytać dwa zdania i żeby dotarł do nich sens. czytaj to, co napisałam, idiotko, aż do zrozumiesz. wtedy możesz przeprosić za swoją głupotę. jesteś żenująca. cóż, skoro są idiotami, więc przywiązują wagę do tego, co kompletnie nieistotne, jak to głupcy mają w zwyczaju.

nic ... idę ,bo mam trochę roboty :O pozdro dla was 🖐️ a masło i tak będę nabierał jak chce :P

idę ,bo mam trochę roboty Regres czas wkroczyc na wyzszy lvl delegowania zadan :)

"a myslalam, ze glupszej afery niz tasmowa juz nie moze byc " Wolałabyś "aferę " typu - "Jem kupę " lub " Czy analnie mogę zajść w ciążę " ?:) Regres :D " ja z knedli np wydłubuję najpierw truskawkę z środka pozniej jem kluskę " :D Cholera znam takich , którzy wyjadają jedynie zawartość , a całe obrzeże idzie do kosza :D

to juz jest grzech :P czizas mam takie zadania w robocie że tylko ja je moge zrobic 🖐️ czymta sie

" 11:18 [zgłoś do usunięcia]dck szkoda, że tych durniów jest przytłaczająca większość. a potem ci kretyni ośmieszają się swoimi debilnymi wypowiedziami, bo są zbyt durni, żeby przeczytać dwa zdania i żeby dotarł do nich sens. czytaj to, co napisałam, idiotko, aż do zrozumiesz. wtedy możesz przeprosić za swoją głupotę. jesteś żenująca. cóż, skoro są idiotami, więc przywiązują wagę do tego, co kompletnie nieistotne, jak to głupcy mają w zwyczaju." Kobieto , odpuść sobie , bo zaraz nagrabisz . Wiedz , że będziesz żałował własnych słów pisanych .