Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sigh.

zjęcie jak mój kot je nietoperza

Polecane posty

Trzeba było ratować nietoperza. Opatrzyć i wypuścić na wolność. Nietoperze są pożyteczne i są pod prawną ochroną.

wypuściłam go, ale jak miałam opatrzyć? nie był chyba bardzo ranny tylko przestraszony i ciągle wydawał swoje nietoperzowe dźwięki :(

Gość debilnapopalaczka
biedny nietoperz :/

ano, okropna jest moja kotka , dzisiaj chyba śpi na dworze bo okropnie zła na nią jestem za to że mi co dzień jakieś "dary" przynosi

Gość nieoNN
Ooo,Mastter się obudził.Ten to jest człowiek renesansu- i o POlityce zagadnie, Tuskowi Tyłek wyliże,zna się na miłości analnej,oralnej,waginalnej,na nietoperzach,kotach,Kaczyńskim.Nie ma rzeczy która nie zajmuje jego myśli. A przepraszam. Na modzie się nie zna.Zatrzymał się na początku lat 90/tych i straszy swoją skórzaną,zajebiszczą kurteczką.Tak bardzo chciałby być traktowany poważnie. POlitolog.

Gość ddsfdfgfgh
chyba wpierd a la albo żre a nie je

Gość nieoNN
Kot moich dziadków przytargał kiedyś mysz.Babcia krzyknęła , kazała mu zabrać truchło.Ten się obraził i nie bylo go dwa dni.Po czym pojawił się z następnym ciałem-tym razem ptaka.Kot najedzony,zadbany a jednak polował.Taka jest kocia natura.