Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku myku na patyku

dziewczyny! która planuje iść na fitness/ chce wyrzeźbić swoje ciało?

Polecane posty

Gość fiku myku na patyku

razem raźniej która planuje w najbliższym czasie zacząć ćwiczyć itd? ja już zaczęłam w domu ćwiczyć teraz jutro albo w sobotę kupuję karnet na siłkę i będę chodzić 3 razy w tygodniu która się przyłączy? mogłybyśmy tu rozmawiać o efektach, o pierwszych trudach itd to jak, jest chętna?

Gość okkraglinkaa
ja nabyłam półroczny karnet na siłkę :) planuję poprawić sobie kondycję i wygląd przy okazji. trochę się stresuję, bo nigdy dotąd nie byłam na prawdziwej siłowni..

Gość nieoNN
Polecam ci zumbę.Efekty murowane.

Gość fiku myku na patyku
ja nie lubię tańcować, więc zumba odpada

Gość fiku myku na patyku
okkraglinkaa nie stresuj się ja lubię klimat klubu fitness zresztą słuchawki w uszy, puszczasz muze i ćwiczysz i nie obchodzi Cię co tam inni robią :) ps. na siłkę chodzą fajni przystojniacy (nie mówię o napakowanych bezkarkowcach) mozna sobie popatrzeć hehe

Gość kaska 89
ja chodzę na siłkę od miesiąca i efekty już widać, zrzuciałm dwa kilo i ładnie mi się wyrzeźbił brzuch

Gość fiku myku na patyku
no u mnie też efekty szybko zawsze widać np. uda i tyłek po kilku razach na siłowni od razu lepiej się prezentują

Gość cookes
Ja zaczelam chodzic od poniedzialku, mam nadzieje, ze nie stracę szybko zapału ;) na początku głupio sie tam czułam, ale jakiś uprzejmy pan pokierował co i jak, podpowiedział jaki trening i ćwiczę nie ma co sie stresować mozemy sie wymieniac doswiadczeniami :)

Gość kaska 89
cookes - najważniejsze, abyś nie przerwałą,żeby nie wypaść z rytmu,ja teraz się nawet trochę uzależniłam

Gość okkraglinkaa
zazdroszczę ludziom, którzy lubią tańczyć, to ponoć frajda niesamowita, a przy tym spalanie kalorii :D kurde, zumba pewnie fajna rzecz, ale ja mam pierwszy stopień muzykalności - jak gra muzyka to słyszę ;)

Gość kaska 89
zumba to są te ćwiczenia z tańcem połamer.?

Gość fiku myku na patyku
kaska a jak często chodzisz, co ćwiczysz i ile czasu?

Gość cookes
Lubie być aktywna więc chyba dam rade ;) Łaczycie trening z jakaś specjalna dietą? Ja nie chce zrzucić wagi tylko troche ujędrnić ciało i nabrać kondycji, przestałam opychac się tonami czekolady i chipsami, troche to ograniczyłam, ale zrezygnowac calkowicie nie potrafie... :P

Gość kaska 89
od miesiąca 3x w tygodniu, rozgrzewka 20/30 min na bieżni, ćwiczenia na brzuch i talię, później pupa i nogi (3x15 powtózeń), a na koniec interwał na bieżni 15/20 minut, staram się być tak 1,5h, ale nie zawsze mam czas. podobno przed siłką trzeba coś zjeść białkowego 1h wcześniej

Gość kaska 89
fiku myku na patyku ja próbowałam w domu,ale zawsze znajdowałam sobie wymówkę,siłka lepsza

Gość fiku myku na patyku
ja w domu umiem się zmobilizowac tak 3 razy w tyg ale nie wytrzymuję ani godziny, ćwiczę tak 45 minut... wolę jednak siłownię, dlatego jutro albo w sobotę (bo jutro nie wiem jak z czasem) kupuję karnet i zaczynam ja diety żadnej nie stosuję jedynie ograniczyłam słone przekąski typu chipsy itd, nie jem takich rzeczy prawie w ogóle plus nie słodzę herbaty i kawy

Gość fiku myku na patyku
cookes to tak jak ja tzn mogłabym zrzucić z dwa kilo ale w sumie to jak ujędrnię ciałko -wystarczy :) chciałabym wysmuklić też nogi, dlatego ćwiczę rozciągające ćwiczenia w domu myślałam czy nie zapisać się na pilates... bo w tym karnecie jest siłownia plus aerobic, pilates, joga itd

Gość fiku myku na patyku
a jaką muze polecacie do ćwiczeń? też Wam lepiej ćwiczyć przy muzyce?

Gość kaska 89
ja ćwiczę przy muzie typu madonna,j.lopez etc nie bardzo przepadam za takim rodzajem muzyki ale ćwiczy się dobrze. diety nie stosuję, nie jem czekolady tylko

Gość fiku myku na patyku
ja ostatnio przy ćwiczeniach ciągle słucham tego http://www.youtube.com/watch?v=KLpkXtM-VI8 :) a ile macie lat dziewczyny, macie jakiś cel - ideał sylwetki, który chciałybyście osiągnąć?

Gość kaska 89
24 i nie mam celu jeżeli chodzi o siłkę oczywiście.chcę wyrzeźnić ciało i nabrać kondycji, a ty?

Gość our power
ja sie do was dolącze w poniedzialek,bede juz wolna od "tuczenia":D poki co planuje w domu cwiczyc, rowerek, aerobik i typowe brzuszki i inne cwiczonka "podlogowe" oraz nieoceniony hula hop:) poki co mysle jak to rozplanowac.

Gość fiku myku na patyku
ja mam 26, ciało już nie te co w wieku 19 co nie? :D

Gość fiku myku na patyku
ja mam plan taki minimum 3 razy w tyg siłownia po 1,5 godziny po siłowni marszem szybkim do domu piechotą (1km) nie słodze herbaty i kawy picie zielonej herbaty w domu ćwiczenia rozciagające dużo wody, nie jeść tłusto żadnych sklepowych słodyczy w domu rozciągające i co ranna gimnastyna 15 minut ważę 54 kg przy 170cm więc nie powinno być ciężko

Gość Ale siłownia
i fitness to co innego :p

Gość our power
co ja bym dala zeby miec takie cialko jak na zdjeciu:Oniestety niska jestem i kazdy kilos widac a juz szczegolnie na brzuchu,teraz na etapie tuczenia jest masakra, wygladam jak sierotka z afryki,oczywiscie pod wzgledem brzucha bo reszty tez nie mam takiej patyczkowatej.

Gość kaska 89
o właśnie , piję zieloną i czerwoną herbatę-to tak odnośnie diety. Idę właśnie poćwiczyć

Gość our power
ja to dodatkowo musze zaczac cwiczyc dlatego ze zamierzam rzucic palenie wiec po pierwsze nie chce jeszcze utyc a po drugie byc bardziej zajeta i przyspieszyc detox:P nad lekka dietka pomysle ale pewnie nie bedzie restrykcyjna bo latwo sie uzalezniam:P

Ja chodzę na siłownię i basen:P Codziennie robię serię brzuszków,nie jem chleba i piję zieloną herbatę:P