Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia80.79

Jaki prezent?

Polecane posty

Gość Kasia80.79

Witam. Jakie prezenty daje się teraz państwu młodym? Ja zamówiłam pościel z www.poscielowy.pl jest ładnie zapakowana i to prezent który na pewno im się przyda. Dokupiłam również komplet ręczników (a propo wzornictwo super)! Jak uważacie powinnam jeszcze coś do tego dokupić?

Gość Palomaaa
Pościel i ręczniki? Zwariowałaś? Daje się pieniądze

Gość Kasia80.79
A co za problem to i to plus kasa? Do tego prezentu chcialam dorzucic jeszcze 800 zł. M

Gość Weronika 1983
Ja np. dostałam w dzień swojego ślubu wyczesany nowoczesny fotel fatty king Rewelacja :D jesteśmy z mężem bardzo z niego zadowoleni Może i Ty o tym pomyśl :) Powodzenia

Gość okkraglinkaa
zwykle młodzi dzisiaj oczekują kasy... ale nie wiem czy to dobry pomysł, zwłaszcza jeśli mam jakiś odpowiedni upominek już upatrzony. fajną opcją jest np. zafundowanie projektu aranżacji mieszkania, zawsze można się w kilka osób zrzucić na coś takiego, a w n-design mają bardzo ciekawe projekty, jeśli młodzi są już na swoim, ale jeszcze przed ostatecznym remontem to będzie jak znalazł :)

Gość sylwiaaaa126
Trzeba dobrze znac mlodych, zeby im cos kupic. Jesli nie utrzymujecie bliskich kontaktow, to pieniadze beda najbardziej optymalne.A kasa plus jakis drobiazg na pamiatke? Jak dla mnie super:)

Gość REKLAMICA
Pieniądze się daje, zamiast tych badziewi mogłaś dać 1000zl a nie 800. poza tym wydaję mi się że chcesz zareklamować stronę i tyle. reklamę w necie się robi tak żeby jej nikt a nie zauważył

czy dziś wszyscy liczą na kasę ?????? pościeli i ręczników nigdy za dużo, zawsze się przydadzą. Poza tym są to niezbędne rzeczy w domu, więc jak się Młodzi urządzają, zaczynają od "zera" taki prezent się jak najbardziej przyda

Gość poweselna
Kryzysowa, tu nikt nie liczy na kasę, tylko firmy liczą na reklamę - zobacz powyżej, producent pościeli, jakieś wyczesane fotele, czysta reklama :)

Gość Kazimierz Pizdowąs
sztucznego qótasa

nie no pięknie! każdy szuka drugiego dna tam gdzie go nie ma... wypieprzyli mój komentarz bo co? bo podałam link do prezentu z którego mój chrześniak był mega zadowolony? skoro linki Was gryzą w oczy to ponownie napiszę, że ja kupiłam na komunię fotel fatty king z ekoskóry. Wolny kraj i będę pisała co chcę, w końcu to miał być zlepek propozycji prezentów komunijnych. puknijcie się we łby i dalej wydawajcie krocie i dywagujcie nad kwadraturą koła

Gość Kasia80.79
Też jestem zniesmaczona, że ktoś osądza mnie o takie coś.Nie moja wina, że ten sklep mnie urzekł (szczególnie, że nienawidzę BADZIEWIA! A oni mają tkaninę polską) Ale pewnie i tak nie zrozumiecie, że ona nie farbuje itp. No nic, trochę przykro. Ale dziękuje za liczne odpowiedzi. Niedługo mam kolejne wesele to na pewno skorzystam z waszych rad. :)