Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatkowa 20stka

Widzialam jak do jakejs kobiety na ulicy podbiegl bezdomny..

Polecane posty

Gość nastolatkowa 20stka

i uderzyl ja z calej sily z piesci w twarz :S nie wiem moze zazdrosc - ladnie ubrana i ten samochod ogolnie masakra to bylo na parkingu przed marketem

Gość nastolatkowa 20stka
no nie gadajcie ze macie w dupie takie sytuacje, ciekawe jakby wam tak wyjebal jakis menel ;[

Gość poranny marek 2
po prostu zaczepiał ją o wózek albo złotówkę , powiedziała mu spierdalaj nierobie weź się do roboty , nie wytrzymał i jej przyłożył a ze pójdzie do pierdla za nasze podatki , nic to , tak to już jest musiał by dostać 1000 h do odpracowania ale gdzie w zieleni miejskiej co są prywatne firmy i zatrudniają zwykłych pracowników.

Gość no cóż powiem że
A Ty co zrobiłaś, zadzwoniłaś na policję?

Gość retrtyuy
i bardzo dobrze zrobil!!!!

Gość Gerwazy Wgumieńcu
to ONA wyjebała menelowi jak ostatnia peezda stać ją na ciuchy, samochód a nie stać jej na kulturę wobec drugiego człowieka? bo ten człowiek znalazł się w sytuacji w jakiej się znalazł? no ja cię przepraszam nie chcesz - nie dajesz, chociaż złotówka z wózka cię nie zbawi ale to był CZŁOWIEK i ją PROSIŁ O POMOC

Gość Gerwazy Wgumieńcu
kiedyś pod lidlem zahaczyła mnie kobieta ubrana bardzo biednie prosiła o cokolwiek na kolację dla dzieci nie mialam pieniędzy, a wózek był bez monety dałam jej chińskie zupki bo to akurat kupiłam w lidlu ja nigdy nie widziałam na ludzkiej twarzy tyle wdzięczności Jak można być tak bezmyślną suką?

Gość nastolatkowa 20stka
co zrobilam nic, karetka musiala przyjechac bo stracila przytomnosc, menel uciekl

Gość Lisie Pole
swoją drogą masakra jak ciężko jest ludziom którzy spadli na sam dół społecznej drabiny czasami nawet nie do końca ze swojej winy wywalają agresję i frustrację na pierwszym lepszym który im podpadnie

Gość bezdomnym wspolczuje
mnie nigdy bezdomni nie zaczepiają raz mnie pijak wyzywał w autobusie akurat też byłam na rauszu i miałam ochotę się bić,ale neiestety był dużo wyzszy ode mnie... ogólnie to najebałabym pijaków śmierdzieli i spaliła ich ciała przynoszą ujmę i nie ma z nich korzyści a bezdomni są biedni :(

Gość mysle ze duzymi
a dlaczego kots ma obowiazek dac bezdomnemu 1 zl? zaczepia kogos i jeszcze po pysku daje..Jakis czas temu podszedl do mnie facet, poprosil chociaz o 2 zl zeby mogl sobie kupic cos do jedzenia....nie mialam, mialam tylko najdrobniejsze 20 zl, ale no dalam mu...poszlam po zakupy, za jakies 20 min wyszlam z marketu, a ten juz siedzial sobie blisko krzaczkow saczac wodke! nigdy wiecej!

Gość Warszawska chołota
Menel był wynajęty przez jej eks męża, albo przez wierzycieli :D