Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doriis22

Nie mogę chodzić w szpilkach bo jestem za wysoka

Polecane posty

Gość Doriis22

Mam 1.74 a w szpilkach 12 cm mam 1.86-MASAKRA :/,nawet w 10 cm mam 1.84 :(.Chcę być niższa :(.Mój facet ma 1.80 i nie chcę być od niego wyższa i iinych facetów na ulicy :/

Gość udany sex to podstawa
to chodź w szpilkach tylko po domu i w seksi bieliźnie rozgrzejesz go przed grą wstępną

Gość Doriis22
Ale ja chcę zakładać je na zewnątrz :/ i gdzieś na imprezy...Myślałam nawet o operacji skrócenia nóg....KURWA-nienawidzę mojego wzrostu :/

Gość no cóż powiem że
A ja mam 163 i mam niezgrabne króciutkie nogi. W wysokich szpilkach wyglądam jak karykatura człowieka. Chcesz się zamienić?

Gość Doriis22
Widzę mnóstwo dziewczyn mających 160-165 i nie wyglądają brzydko...Tylko chodzą w szpilkach i są zgrabne ...

Gość Doriis22
Skrócę udo i łydkę o 4 cm(razem 8cm) i będę mieć 1.66 i chodzić 1 szpilkach...I nie będę mieć krótkich nóg bo teraz mam nawet za długie więc wtedy będą ok a ja nie będę taka wielka :(

Gość no cóż powiem że
No a ja Ci mówię i inni to potwierdzają, że jak założę te 12 cm, to wyglądam śmiesznie. Zresztą kobiety mają różne proporcje, może ja mam za długi tułów w stosunku do reszty. Ja w płaskich butach też wyglądam tragicznie. Nie cierpię swoich krótkich nóg :( Wolałabym 1000 razy bardziej być Twojego wrostu i mieć ładne długie nogi!

Gość Doriis22
Proporcję można łatwo obliczyć:Wystarczy wzrost podzielić na 2 i wynik to powinna być długość nóg.Przy moim wzroście 1.74 :2=87 cm a ja mam 90 cm długości nóg więc są nawet za długie więc parę cm mniej i będę szczęśliwa....

Gość Doriis22
Długość nóg się liczy do wewnętrznej części ud między nogami.

Gość Doriis22
Wolałabym mieć 1.63 i zakładać szpilki niż mieć 1.74 i wiecznie na płaskim :/

Gość Doriis22
Wszystkie dizewczyny w szpilkach a ja w płaskich bo w nich wyglądam jak dorodny facet :/