Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mak22

PROSZĘ O RADĘ !

Polecane posty

Gość mak22

Hej :) Jestem dwa miesiące po porodzie. Mąż uczestniczył w tym wydarzeniu. Połóg miałam dwa tygodnie, więc okołóo trzech tyg po porodzie zaczęliśmy sie kochać. Obeszło się bez bólu, dyskomfortu itp. Jednak mąż uświadomił mi, że nie chce mnie pieścić oralnie ze względu na to, co zobaczył podczas porodu. Powiedzał mi również, że pewnie kiedyś mu przejdzie i przeprosił mnie. Mam ogromną nadzieję, że któregoś dnia się przełamie, uwielbiam pieszczoty oralne z jego strony. Co robić w takiej sytuacji ? Doradźcie :)

A co można sądzić ? Przeżył traumę , zdajesz sobie chyba sprawę co widział i jak się poczuł ? Nie nalegaj, to potrwa zanim "dojdzie do siebie". :)

Gość haj hitla
ogol se cipke fajfusie wasaty

Gość papadontpricz
i dobrze ci tak ,trzeba nie było ciągnąć chłopa na ogladanie takich rzeczy ,tylko dlatego ,ze taka moda

Gość mak22
Spadaj podszywie !

Gość ćmaPospolita
takie są niestety skutki porodów rodzinnych:(minie trochę czasu zanim mąż dojdzie do siebie, musisz uzbroić się w cierpliwość:) Poród rodzinny powoduje inne spojrzenie na kobietę, na jej ciało, przykro mi

Gość mak22
LCroft Mam nadzieję, że dojdzie do siebie. Że mu to nie zostanie.

Gość papadontpricz
zostanie ,mozesz być pewna ,ze do normalności po czymś takim nie wróci juz nigdy

Gość papadontpricz
jak chcesz mieć jeszcze przyjemność z sexu to zacznij sobie szukać zmiennika

"Mam nadzieję, że dojdzie do siebie. Że mu to nie zostanie." Mam nadzieję , że nie, pisałam wyżej, że to potrwa ; Rozmawiaj z Nim o tym , ale niczego nie narzucaj ;

Gość papadontpricz
:-D rozmawiaj z nim o tym ,aleś rade wysrała ,chuja z nim pogadasz ,facet ma uraz i miał go bedzie ,trzeba było mysleć przed ,a nie po ,sam cymbał powinien wiedzieć czy moze takie rzeczy ogladac bez konsekwencji czy nie może

Gość papadontpricz
ulegliście modzie i teraz będziecie pokutować za głupotę

Gość a ty jakbyś całe życie sama
no chyba żarty sobie robisz.. Fajfusa włoży a języka nie... To niech ten język z zamkniętymi oczyma się tam znajdzie. Jeśli ma traumę to na każdą czynność, a nie na oral. Wybiórcza trauma? A poza tym po cholerę patrzył na poród zamiast cię na duchu podtrzymywać u twego wezgłowia? Chciał tam oglądać, to mężczyzną trzeba i potem być a nie stresować sie jak baba. Na dziecko też patrzeć nie moze bo wyszło stamtad? Ściema jakaś..