Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna już mama

cień kreski na teście ciążowym

Polecane posty

Gość taka jedna już mama

dzis jest mój 28 dc... 29.06 to była moja pierwsza @ po łyżeczkowaniu wiec nie mam kompletnie pojęcia ile może trwać ten cykl.... od paru dni zle sie czuje w brzuchu mi źle i ciężko, bywa mi niedobrze.... dzis zrobiłam test paskowy z porannego moczy po 5 min wyszedł cień kreski.... piersi nie mam wrażliwych ani zadnych objawów.... od 14 dc przez ponad tydzien miałam plamienia, teraz one ustały.... jestem totalnie zdezorientowana- nie wiem co myśleć

Gość adfgahbdjsfg
miałam troszkę podobnie najpierw był 1 okres po łyżeczkowaniu dziwny, potem drugi cykl był dziwny owulacja mi się przesunęła i to sporo w dniu spodziewanego okresu zrobiłam test który wyszedł jak cień cienia dopiero po tygodniu wyszła normalna kreska teraz jestem w 6 msc :)

Gość adfgahbdjsfg
poczekaj z 24 h zrób badanie krwi jak ci się nie chce lecieć na betę to będziesz się musiała w więcej cierpliwości uzbroić

Gość taka jedna już mama
powtórzyc go jutro czy za pare dni jak sądzicie...? ja pierwszy okres po zabiegu dostałam po 5 tyg, byl normalny, jak zawsze... troche zaniepokoiły mnie te plamienia, ale juz ustały... sama nie wiem czy to mozliwe ze znowu jestem w ciazy, współzyłam ok 8 dc... z finałem.... potem owszem zdażyl się sex ale juz bez finały w środku.... oszzz jak mi niedobrze...:/

Gość adfgahbdjsfg
ja powtarzałam co 2 dni dopiero po tygodniu od "spodziewanej" @ wyszedł test na betę nie mogłam się jakoś zebrać :P

Gość taka jedna już mama
nie wskazana byłaby teraz ciąza....

Gość adfgahbdjsfg
choć jak tylko 8 dc z finałem a potem plamienie to podejrzewam że nie jesteś choć ci pewności nie dam ja po pierwszym okresie a przed drugim jak współżyłam też plamiłam ale to niby jeszcze wszystko nie było dostatecznie rozbudowane po łyżeczkowaniu i dlatego to plamienie wystąpiło mimo że to też już było kilka tygodni po zabiegu więc by się wydawać mogło że powinno być ok ale czasem czas regeneracji się wydłuża ja po plamieniach dostałam normalny okres ale kolejnego już nie :P

Gość taka jedna już mama
chyba powtórze jutro test i zobaczymy bo jednak ten cień kresi jest- a robiłam też test niecały tydz temu i nie było nic...

Gość taka jedna już mama
po plamieniach dostałas zaraz okres czy był jeszcze czas ze one ustały i dopiero okres...?

Gość mama 4 miesięcznego dzidziusia
Też tak miałam cień cienia więc uznała ze ciąży nie ma a bóle brzucha a właściwie jajników wskazywały ze lada moment dostanę@ Więc czekałam czekałam az z tego czekania urodzin nam sie przesliczny szynek Dopiero po tyg po spodziewanej @wyszły dwie kreski i to też nie takie mocne A ty byś chciała dzidziusia?? Bo my staraliśmy sie prawie dwa lata a kiedy już mieliśmy wybierać sie do lekarza ze może coś z nami nie tak okazało sie ze jestem w ciąży

Gość taka jedna już mama
też tak miałam w ost ciąży ze cien cienia, potem poszłam na bete co potwierdziło ciąże ale niestety puste jajo płodowe było, zabieg.... bardzo chcemy drugiego dziecka tyle że po poronieniu skomplikowała mi się sytuacja zawodowa.... wiec lepiej by było azebym w ciazy była jak już bede miała pracę

Gość adfgahbdjsfg
po plamieniach miałam około tygodnia "suszy" i potem okres tylko że właśnie następny cykl po tym okresie się rozregulował :)

Gość taka jedna już mama
ile trwał u Ciebie ten cykl z plamieniami, w kt dniach cyklu je miałas i czy tez tak długo (ponad tydzień? ?

Gość adfgahbdjsfg
plamienia wystąpiły w połowie cyklu trwały chyba z 5 dni i wystąpiły kilka dni po współżyciu cykl trwał 32 dni?? dokładnie nie pamiętam a nie mogę znaleźć kalendarza ale coś mniej więcej tak

Gość taka jedna już mama
dzięki pytam tak orientacyjnie... zobacze jak to sie u mnie potoczy wszytsko.... ale się boję...

Gość cuuukierek
autorko, masz juz dziecko? czy jestes tylko po poronieniu?

Gość taka jedna już mama
mam już jedno dziecko

Gość taka jedna już mama
cukierek a dlaczego pytasz...?

Gość taka jedna już mama
czy gdyby sie jednak okazało ze jestem w ciazy powinnam szybko isc do lekarza...? czy po pustym jaju płodowym i zabiegu dostałabym od razu jakies leki na podtrzymanie itp.?

Gość taka jedna już mama
up moze ktoras sie jeszcze wypowie dziewczyny...

ale macie durne pytania "Cień kreski\' to gdzie ta kreska skoro jest tylko jej cień ? haha dobre po lyzeczkowaniu nie nalezy sie staracc,czesto sa problemy

Gość a to ci dopierooo
a jakie problemy?????