Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie moglo stac??

9 miesieczne dziecko i zolte uplawy mamy pomozcie blagam

Polecane posty

Gość co sie moglo stac??

witam dzis rano gdy scignelam corce pampersa zeby posadzic ja na nocnik pamoers byl suchy ale bylo dosyc sporo zoltego sluzu zaschnietego,na pochwie miala tez zaschniety zolty sluz,posadzilam ja na nocnik i zrobila siku nie plakala ani nic,przemylam jej woda i jeszcze troche polecialo sluzu a tak do tej pory nic nie ma, do wewn warg zawsze wlazi krem czy to moglo byc przyczyna tych uplawow?jak do jutra zauwaze jeszcze raz ten sluz to pojde do pediatry ale chcialam was zapytac co to moze byc i czym spowodowane

Gość O_o 2525
Oby jej nikt nie molestował...

Gość co sie moglo stac??
nie nikt jej nie molestuje 24 na dobe jest tylko ze mna,maz pracuje w delegacji i w zyciu by jej krzywdy nie zrobil,tego ze nikt jej nic nie robi jestem pewna bo przecierz jest calodobowo pod moja opieka a jak zostawima ja na gofdzine to mojej mamie i napewno krzywda sie jej nie dzieje

Gość co sie moglo stac??
molestowanie wykluczone mamy piszcie prosze bo ja nie wiem co sie stalo, martwia mnie jej uplawy przecierz to jest malenstwo czy moglam np zle przemyc miejsca intymne i stad ten stan?

Gość Weronika, mama 6latka
Córeczka siostry, miała upławy w wieku 5miesiecy. Zrobiono jej badanie moczu, jakis wymaz i się okazało że ma zakażenie bakteryjne. Mineło po antybityku. Musisz iśc do lekarza, bo na internecie raczej jasnej odpowiedzi nie znajdziesz ;)

Gość co sie moglo stac??
dziekuje bardzo ,rano pobiore mocz corce i dam do badania a potem z wynikami pojde do lekarza bo wczesniej nie ma sensu prawda?

Wydaje mi się że lepiej z wynikami iść, bo i tak każe je zrobić.

Gość co sie moglo stac??
jeszcze raz dziekuje naprawde sie przestraszylam a o tym molestowaniu to wiem ze tez wlasnie moze objawiac sie uplawami ale jak juz pisalam ja sie opiekuje dzieckiem wiec nie ma o tym mowy

Mnie przeraża obecna fobia molestowania, za jakiś czas rodzice będe obawiali się skonsultować niepokojacych objawow z lekarzem, w obawie przed oskarżeniem o molestowanie :

Gość co sie moglo stac??
z jednej strony przerazajac ale z drugiej dobre czasem w zyciu by sie nie podejrzewalo co niektorych ludzi a tu prosze, tylko ze jesli ktorys z rodzicow molestuje to nie pojdzie z takim problemem do lekarza a tym bardziej nie bedzie pytal na forum