Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsadasdasdasdasd

Czy do 2 500 000 (2,5 mln) złotych idzie kupić jakiś apartament w centrum Krakow

Polecane posty

Gość sadsadasdasdasdasd

Krakowa? Tak do 1,5 km od rynku?

Gość sadsadasdasdasdasd
No i ponad 100 m^2.

Gość jakm cudem analfabeci
mówiący "idzie kupić" mają taką fantazję?

Gość sadsadasdasdasdasd
Nie rozumiem. Dlaczego mielibyśmy razem zamieszkać? A pytam bo mi się stolica znudziła a zawsze chciałem zamieszkać w Krakowie. To miasto ma coś w sobie magicznego. Dlatego zależałoby mi na tym żeby apartament znajdował się blisko rynku. Tylko nie wiem czy 2,5 to kwota za którą już można coś dobrego kupić czy nie. W Warszawie by nie wystarczyło na nic konkretnego w dobrej lokalizacji. Ewentualnie do 3 mln mógłbym zapłacić. Jest jakiś Krakowiak orientujący się w nieruchomościach?

Gość sadsadasdasdasdasd
Ale o co ci chodzi? Jakie fantazje? Nie rozumiem o czym mówisz.

Gość pytający 6669
tutaj przesiaduje glownie sfrustrowany plebs, 90 % kafeterieszu nie ma wlasnego m lub nawet pracy a Ty ich o apartamenty pytasz hiehie :D

Gość sadsadasdasdasdasd
A tam opowiadasz. Grupa o2 wchodzi niedługo na giełdę i założę się że mnóstwo potencjalnych inwestorów z ciekawości sprawdza co się dzieje na tych portalach. Wśród nich multimilionerów nie brak. Jak nie mają mieszkania i pracy to niech pracę znajdą a mieszkanie kupią. Ktoś im broni?

Gość mleczna krowka ciagatka
ja bym ci radzila wejsc na jakies portale nieruchomosci krakow, a najlepiej na gumtree krakow... zazdroszcze ci ze masz 3 miloiny by kupic apartament ... ja chce wrocic do krakowa ale tylko brak kasy mi na to nie pozwala ....