Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina!@@

jaka muzyke graja na wodstocku rock czy metal?

Polecane posty

Gość kalina!@@

wiem ze pelno brudasow jade w tym roku z kolezanka metalowka jade tylko sie zabawic nie sluchac muzyki ale chce sobie teraz ogarnac co tam bede grac bo nie za bardzo siedze w tych klimatach

Gość kalina!@@
jezdzi w ogole ktos na ten caly woodstock ? duzo tam jest osob na tych koncertach z 5000 ? i czym zawsze jezdzicie my pociagiem w sumie nie wiem co tam zabrac, bedziemy gnic na polu kempingowym pod namiotem

Gość kalina!@@
up up wiem slabe pytanie ale ja pytam powaznie :D

Gość nebelhexe;)
Trochę z tymi "brudasami"przesadziłaś... Ale ok napiszę ci czego tam np nie zabierać-biżuterii-łatwo zgubić, wartościowych przedmiotów,jakiś kart kredytowych czy bankomatowych,też można zgubić a jak zwiną cały portfel to już kłopot,Kasę bierz w gotówce ale nie jakąś wielką kwotę tylko na dojazd i jakieś wydatki na miejscu,opłaty i tak dla siebie,żeby mieć.Najlepiej trzymać kasę w różnych miejscach bo gdzieś wyleci to część tylko stracisz.Telefon-jak masz jakiś dobry to proponuję przełożyć kartę do jakiegoś starego i zabrać stary. Muzyka jest różna,nawet nie sprawdzałam co dokładnie w tym roku ale oprócz tego co wymieniłaś to folk,kiedyś też poezja śpiewana była. Ubrania odpowiednie pod namiot,najlepiej jakieś gorsze bo tam łatwo mogą się zniszczyć,też coś cieplejszego bo w nocy chłodno może być. Jak chcesz się jeszcze coś zapytać napisz aha polecam jedzenie u krysznowców.bardzo dobre syte i tanie

Gość kalina!@@
no bo oni tak wygladaja, poza tym nie myja sie tam kilka dni wiec.. :) mam wiecej pytan, aha jezzeli kogos urazilam tymi brudasami - to tylko zart :p -ile pieniedzy tam wziac ? -gdzie sie zaopatrywac w jedzenie, sa tam skelpy ? -alkohol sa sklepy ? -marycha latwy dostep ? -pole namiotowe zdarza sie ze ktos sie bzyk* na srodku placyku i ogolnie rozne prymitywne zachowania ? nie mowie zeby nie uprawiac seksu ale wkurwia mnie jak ktos sie jebie w krzaczorach..

Gość nebelhexe;)
Nie no ok :) Zaplecze sanitarne jakieś jest :):) Cała impreza jest na obrzeżach Kostrzyna a sklepy są w samym K.Kojarzę,że gdzieś w miarę blisko Lidla zrobili.Cierpliwości- bo są kilometrowe kolejki Kasa-to zależy skąd jesteś - koszt dojazdu +pobyt i zależy na ile dni jedziecie więc konkretnie Ci nie wyliczę. Jak jedziesz pociągiem to jest możliwość sprawdzenia ile kosztuje bilet.Spod dworca na błonia są specjalne autobusy,cały czas kursują w obie strony koszt 3 pln w jedną jak nie podrożało. Co do M to nie wiem,w krzakach nikogo nie przyłapałam ;) a jezdziłam na noc. Mam blisko i jechałam po południu pociągiem a rano na drugi dzień wracałam/nie nocując tylko się bawiąc/ więc niedużo kasy mi szło a opłatami za pole to nie mam pojęcia jak jest bo nie korzystałam. Zachowania- z jakimś totalnie chamskim czy agresywnym się nie spotkałam

Gość rockowiec z problemem
pomóżcie mi nauczyć się komponować rocka !!! jak tworzyć akordy główne, akordy pochodne od głównych i główną linie melodyjną z akordów ?