Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nininseya

mieszkanie w centrum krakowa

Polecane posty

Poszukuje mieszkania w centrum krakowa, najlepiej kawalerke.Czy ktos sie orientuje w cenach, gdzie najlepiej szukac ogloszen?

Gość ja cos tam wiem
gumtree.pl w centrum od 1300 do 2000 kawalerki

Gość bvbbbvbvbbbgfgfbg
mieszkanie w centrum krakowa, to patologia. halas, zero zielonych terenow i w ogole beznadzieja. w zyciu bym tam nie chciala mieszkac

Gość Warszawska chołota
Może jesteś biedna i 10 was chce zamieszkać w kawalerce? :D

Gość znowy 10 osob pisze
w centrum jest więcej zieleni (planty) niż poza nim bo za wyjatkiem dwóch parków i obrzeży to w krakowie lasów jako takich nie ma :D wszędzie beton za wyjątkiem centrum właśnie,ruczaju i woli justowskiej ale to obrzeża. patologia to na osiedlach mieszka nie przypadkowo np. na osiedlu kalinowym mur chcieli budować odgradzający ich od sąsiedniego ośiedla. w centrum jest dość spokojnie ale fakt że głośno. kawalerki za 1300 w centrum na pewno nie znajdziesz. za 2 tyś być może.poza tym w centrum jest głównie stare budownictwo i tam za bardzo nie ma takich małych mieszkań.

Gość bvbbbvbvbbbgfgfbg
planty to nie wszystko. poza tym po plantach wiecznie milion turystow chodzi, w ogole sa problemy z parkingiem, korkami. okropnie tam jest

Gość ja cos tam wiem

Gość znowy 10 osob pisze
Czynsz najmu 1300 zł plus media (woda, prąd, gaz) wg liczników. >>> czyli jak widzisz cena za wynajem to nie 1300 a zimą pewnie grubo ponad 2 tys. do tego tam ciagle jezdza tramwaje to zaglebie agencji towarzyskich i od 18 do rana wszędzie stoja dziwki i plątają się alfonsi, więc sąsiedztwo takie średnie. poza tym to nie centrum a nowy kleparz. za plantami można znaleźc taniej ale od rynku do plant nie ma szans za taką cenę.