Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie mam juz sil..

Poradzcie mamy,bo rece mi juz opadaja...

Polecane posty

Chodzi o mojego synka..za tydzien konczy 2.5 roku i ciagle robi w pieluchy.. Nie przeszkadza mu jak sie ssika ani jak sie zesra w gacie.. Jest inteligentnym chlopcem,doskonale wie o co chodzi,ale ma to gdzies..Byl czas,ze juz wolal i mu sie "odwidzialo",a ja juz nie wiem co mam robic..Zadne nagrody nie dzialaja,rozmowy tez nie..jak sama go nie posadze,to zrobi w majtki..

co ja mam zrobic,zeby pozegnac pieluchy?

Gość moj ma 10,5 mca
nie wiem, czy cie to pocieszy, ale moj kuzyn tak rabal w majty do 3 roku zycia. wujek kupil pieluchy w jego urodziny, a on stwierdzil, ze jest juz duzy i nie potrzebuje ich. zostawil sobie pare na wszelki wypadek, na noc :) moj syn ma 11 mcy, tez sie zastanawiam jak to bedzie..

jezuuuu...nie strasz mnie... moja tesciowa mnie pocieszyla,ze moj maz walil w gacie do 4 roku zycia...to dopiero pocieszajace..

Witaj w klubie autorko :D Mój za 2 m-ce kończy 3 lata i odpukać od soboty radzi sobie świetnie bez pieluchy :D Tzn. od 3 dni jest lepiej, woła na siku i kupę, przez 2 pierwsze dni sikał i robił kupę na podłogę :o A ten Twój, jak się zsika w majty to od razu jęczy żeby Go przebrać? Niech chodzi osikany. Może wtedy zmieni zdanie i do nocnika zacnie robić :)

Gość hankamost
rada może z księżyca, ale... Przejdź na tetry - jest lato, szybko schną, a komfort dziecka w tetrach jest o wiele mniejszy niż w pampersach. Daję mu tydzień i zacznie wołać :)

Gość blllllll
Mam 3-letnie bliźniaki, córę i syna, dziewczynka smiga w majtach az miło, sama lata do lazienki, robi co trzeba i wychodzi. nawet nie musze jej rozbierac czy ubierac. A brat... nosi pieluche... wczoraj sie zesral w majty tak niefortunnie, ze az mnie zemdlilo. Siedzial na rowerze i walnął, zawartosc sie rozgniotła, czesc wylazło na siodełko. Patrze, co to tam leży, milion much sie zebrało, no koszmar. Sory za opis, mam nadzieję, ze nikt nie je obiadu w tym czasie :-O

blllllll hahahahaha normalnie mi humor poprawiłaś :D wyobraziłam sobie jak wycierasz tą kupę z rowerka :o hankamost masz rację.

Gość muńkka..
Dziewczyny to jest topik z problemem, ale taki jakis pozytywny :) Tylko czekac az pojawi sie tu jakas wredna baba z pretensjami do autorki.

Mój teraz śpi, ma drzemkę, bez pieluchy, jeszcze się nie zsikał o.O :D

Gość halu haluuu
nie wiem dlaczego ale chłopcy często maja problem z pożegnaniem pieluchy. Moja koleżanka ma syna 3 lata i tez ma ten problem. Młody od września idzie do przedszkola...a jej ręce opadają :(

blll dobre hehe No wlasnie problem w tym,ze osikane majty czy nawet spodnie zupelnie mu nie przeszkadzaja..:O Co do lata i pieluch tetrowych..mieszkam w Irl i tu nie ma lata :P Poza tym,skoro nie przeszkadzaja mo mokre majtki (a zostawilam go dluzszy czas w mokrych to tylko "dolewal") to i mokra tetra mu nie bedzie przeszkadzac..