Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvdvzsd

Pierdolicie w kółko o tym dzieciaku z lotniska

Polecane posty

Gość dvdvzsd

ze rodzice zostawili, że co po nie którzy popłakali się czytając o tym i oglądając film jak maluch szuka rodziców... ale to tylko dzieciak i pracownicy lotnika ZGODZILI się na pomysł rodziców. Wyrodni nei wyrodni wszyscy mają się już dobrze... a sapanie odbije się na psychice dziecka - tak jasne - pierwszy raz w przedszkolu, żłobku, szkole też się odbije więc nie zostawiajmy tam dzieci, nie zostawiajmy z nianiami, z nikim nigdzie! I wiem, że jest różnica między przymusem iść do pracy a wczasami - dla mnie rodzice tego dziecka to tylko rozpłodowcy a nie "mama i tato", ale zostawienie odbije się na dziecku tak samo tu i tu 🖐️

no chory ten nasz kraj :D nie mają sie czym zajmować dziennikarzyny, psycholożyki, prawniki i matki-polki :O a dziecku nic sie nie stało... a wszyscy, że szok i trauma :D jak ja miałam 2 lata to nawet nie wiedziałam,że żyję :D

Gość dvdvzsd
bachor to bachor, zawadzał im, powinni go oddac komus albo sprzedac, dziecko to cięzar

Gość media to fikcja
pewnie predzej ich zamkna w wiezieniu niz matke madzi z sosnowca ;d wszystko t fikcja