Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w sieci sklepowej

Bershka online, pomóżcie

Polecane posty

hej- chciałam zrobić zakupy w sklepie Bershka online no i niby wszystko ok, ale problem pojawił się przy płatności :/ nie mam karty debetowej ani kredytowej, sądziłam, że można zapłacić normalnie za pomocą przelewu albo, że ten system płatności Palpay (czy jakoś tak) est podbny do tego PayU na allegro, ale niestety nie :O czy jest jakas możliwośc zapłacenia 'normalnie'? nie wiem czy zwyczajnie sie nie da czy ja nie znajduje takiej informacji :O pomóżcie prosze i mnie oświećcie :P

Gość k4tie
tylko i wyłącznie karta kredytowa albo paypal

Gość ki_kaa
Tak samo jest w Zarze. Jest odbiór osobisty. Myślałam, że mogłabym zapłacić przy odbiorze a tutaj tylko paypal i karta kredytowa. Bezsensu.

Gość k4tie
Moim zdaniem to dobry pomysł, gdyby każdy klient mógł zamawiać paczki on-line i płacić przy odbiorze to te wszystkie sklepy musiały by mieć dodatkowe magazyny na przesyłki on-line :) podejrzewam też że paczki nie były by odbierane i zalegały w magazynach, a tak zapłacone z góry, paczka przyjeżdża do sklepu, klient dostaje smsa przychodzi i odbiera paczkę bo za nią zapłacił :)

no jasne, tylko przecież mozna płacic z góry za pomocą przelewu czy też systemem typu payU- gdzie przelewasz normalnie z konta, a nie z karty kredytowej/ debetowej