Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutella///mmm..

pomocy!

Polecane posty

Gość nutella///mmm..

jestem troche grubsza, ale ...wlasnie!. z jednej strony czuje sie dobrze, lubie slodycze, llubie sie fajnie ubrac i wszystkim sie podoba.. jednak z drugiej strony mam brzuszek i czasem az mi sie plakac chce ze nie moge sobie z nim poradzic.. zebym wygladala tak jak bym chciala czyli chudziutko musze schudnac ok 7-10kg, tylko ile razy zaczynam diete nie moge dlugo wytrwac, i to nie jest dobre. tak samo nie chce w nieskonczonosc sie odchudzac..nie wytrzymam strasznie dlugo..wiem, znam siebie. pomozcie! prasze.. co mam zrobic? mam taki metlik w glowie.. ehhh.

Gość małgosia_brr
a może zamiast zmieniac drastycznie diete poprostu zacznij cwiczyc!!!!

Gość nutella///mmm..
codziennie ok 1godz 30min chodze (do pracy) do tego ok 2 godz jestem w takim ruchu ze mozna to porownac do ciezkich cwiczen.. a waga ani drgni, do tego codzieninie pije lyzeczke octu jablkowego i co??:(

Gość nutella///mmm..
chyba zacznę uprawiać anal. podobno wtedy więcej się wydala

Gość małgosia_brr
tak najlepiej w trakcie picia octu ;)

Gość Romeooooo
Witaj! Sluchaj ,piszesz,ze masz duzo richu,ale w zaden sposob nie mozna porownac jakieggokolwiek rucu do specjalnych cwiczen. Spruboj wiec cwiczyc codziennie ,a w szczegolnosci cos na brzuch i bedzie gucio! Pozdrawiam!

Gość a ja schudłam bez ćwiczeń
tylko spacery i zdrowa odżywianie :) efekt -11kg w prawie 3 miesiące. W pierwszym miesiącu zrezygnowałam z białego pieczywa, ryżu, makaronu, słodyczy,alkoholu, tłustych potraw i mięs, ziemniaków, owoców, wprowadziłam 3 posiłki główne 2 przekąski. W drugim miesiącu wprowadziłam ciemne pieczywo, pełnoziarniste makarony, brązowy ryż, ziemniaki, niewielkie ilości owoców,używałam oliwy, jadłam sporo jajek i warzyw, chudy nabiał, drób, robiłam sobie przyjemności raz na tydzień w postaci sernika, browarka, czy kawałka czekolady, na efekty nie musiałam długo czekać, wcale nie chodziłam głodna i miałam sporą motywację do zrzucenia nadwagi dlatego nie podjadałam jak dawniej, teraz utrzymuję wagę mimo drobnych przyjemności bo nadal stosuję zdrowe odżywianie na co dzień jednak już nie tak rygorystycznie jak na początku, wystarczy zmienić trochę swoje nawyki i świat od razu jest piękniejszy :)

Gość osa mnie uzadlila w jezyk!
cwiczenia na brzuch nie spalaja tluszczu z brzucha, tlyko modelujamiesnie ktore i tak masz pod tluszczem wiec daruj sobie brzuszki - spalaja malo kcal. zamisz sie na aerobic

Gość no wienc
jedz dużo czipsów i czekolady. i smaruj chlepka dużo maselkiem. I pij kakało.

Gość a ja schudłam bez ćwiczeń
aha dodam że nie jadłam frytek pizzy czy hamburgerów ogólnie śmieciowego jedzenia, teraz też tego nie robię ale raz na jakiś czas na pewno nikomu nie zaszkodzi ;) wcześniej jadłam takie świństwa że nie dziwię się wcale że wyglądałam jak słonica z okropną cerą.

Gość nutella///mmm..
nie podszywajcie sie pod moj nick.. dla mnie to powazna sprawa ..:) dziekuje za wypowiedzi.. jak myslicie uda mi sie w miesiac 5-6kg? :)

nutella proponuje diete 1000kcal efekty murowane w miesiac spokojnie przy lekkom wysilku fizycznym

Gość nutella///mmm..
poszperalam troche w necie, a co myslicie o diecie baletnicy? probowal ktos z was? albo dieta gacy?

Gość poruszonawaga
ja jestem wlasnie na diecie baletnicy bo tez marzy mi sie 0k 7-10 kg !:) zapraszam na moj topik :) "http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5302655 jestem na niej drugi dzien i nie jest lekko ale da sie wytrzymac :)

dziewczyny, a montignaca próbowałyście? stosują tę dietę na wczasach odchudzających w primaverze. podobno nie czuje się głodu - chodzi w sumie o to co z czym i kiedy jeść, nie wiem do końca jak z ilością.. skuteczne to?