Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za dupek!!!!!!!!!!!!!

właśnie mąż zapytał się mnie

Polecane posty

Gość co za dupek!!!!!!!!!!!!!

czy może mnie zdradzic! jestesmy 7lat po slubie mamy 3letnie dziecko nie spalismy ze soba od czasu kiedy zaszlam w ciaze a to wszystko dlatego ze mnie zdradzal juz na poczatku malzenstwa. gdy sie o tym dowiedzialam okazalo sie ze jestem w ciazy postanowilam dac 2 szanse ale do seksu z nim nie moge sie przekonac! a teraz wyskoczyl zczyms takim! no zesz k...mac!

Gość powiedz mu
ze mu pozwalasz. Ale odrazu rozwod bierzesz.

Gość Kotku, ja nie chcę
Cię martwić, ale on chyba od dawna Cie zdradza, a teraz chce to robić legalnie :( Bez krętactw, tłumaczeń itp.

Gość powiedz mu
ale bez sensu robisz. Po co wracasz> Ciagle mu przebaczasz. Jak on kiwnie palcem ,to jestes na zawolanie. Olej dziada. Raz na zawsze. Chcesz cale zycie marnowac przy kims takim? Rozejrzyj sie, i przypomnij ilu fajnych facetow chodzi po tej ziemi. A ten , to jest nic nie wart. Jakby mi tak facet powiedzial, to nie ma zmiluj. Niech wypieprza. Nie szkoda ci zycia? Masz tylko jedno. Cieszyc sie powinnas, a nie zamartwiac. Na twoim miejscu,spakowala bym walizki , wylaczyla telefon i na 2 tygodnie wyjechala nic nie mowiac.

Gość rutkowski górą :)
to zdobądź dowody :)

Gość powiedz mu
a potem dziada bym wykopala za drzwi. Chyba ze nie mieszkasz u siebie. To bym sie wyprowadzila.

Gość Lesbosss
Kobieto,powiedz mi tylko jedno:gdzie Ty masz oczy?! być tak głupią i naiwną?wstyd!

Gość powiedz mu
aha. szacunku nie ma do ciebie. Tylko wiesz, na szacunek tez trzeba pracowac. A nie byc na kazde zawolanie. Gdzie on bedzie robil co chce, a ty ulegasz i wracasz. To wybacz, ale nie szanuje cie.

Gość łajt noiz
a z komputerka też sprawdza?no i czy tel jest na kartę?

Gość łajt noiz
cóż...no to pozostaje Ci jedynie próba złamania hasła.ewentualnie jeśli odbiera pocztę przy Tobie powiedzieć, że chcesz żeby Ci pokazał pocztę.Zaraz po zalogowaniu.Powiesz, że w związku z jego przeszłością masz jakieś tam obawy i już. Jak się zacznie buldoczyć to raczej jasne dlaczego. Jednak najważniejsze-jeśli to nie provo-dlaczego Ty z nim jesteś do cholery??

Gość po co z nim marnujesz życie
kobieto

Gość łajt noiz
Kobieto...oczywiście,że zdradzał,zdradza i będzie zdradzał.Wynieś się do rodziców i nie licz na nic ,bo będzie tylko gorzej.Wiem, że to nie jest proste ale jedynie słuszne.