Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieci męża mnie nie lubią

Dzieci przyszlego meza mnie nie lubią!!!!

Polecane posty

Moj M ma dorosłe dzieci i w dodatk małe wnuki. Syn mojego mężczyzny jest 3 lata starszy ode mnie ma 30 lat, żone i dwójke dzieci (chłopca i dziewczynke) Córka mojego faceta jest w moim wieku. Jesteśmy do siebie bardzo podobne. Ja wychowuje samotnie córke a ona syna, obie mamy po 25 lat, liczyłam na to że się zaprzyjaźnimy ale ona traktuje mnie już całkiem jak rywalke. Mój przyszły mąż jest człowiekiem miłym, uczciwym, silnym, wysportowanym, dobry w łóżku. Powiedział że zaopiekuje się mną i moją córką. Że będziemy miały wszystko czego potrzebujemy. Nawet żartował kiedyś że może moja córeczka będzie kiedyś żoną któregoś z jego wnucząt. Ale oni po prostu nie lubią mnie bo obwiniają mnie o rozwód swojego ojca. A była mojego M dostała mieszkanie od niego, na dodatek samochód i pieniądze. Wyobrażacie sobie jaka to złodziejka. Ja bede sie starała namówić go by po ślubie jego dorosłe dzieci wyprowadziły się z naszego domu.

No i o co chodzi? Wydajesz się miłą osobą. Nie mów na nią złodziejka, jej też sie coś należało. O ile jesteś od niego młodsza?

Gość liczyć się naucz
starszy o 3 lata, ma 30lat. obie mamy po 25 lat

Źle mi się nacisneło na klawiaturze, obie mamy po 27 lat. Mój M ma 49 lat i jest facete pisanym dla mnie, zadba o mnie, o moją córkę i o naszą przyszłość.

Gość mąż aktualny
a mnie nie lubią przyszłe dzieci :(

Gość a kogo mają lubić?
kogoś komu się omyka 5 na 7 na klawiaturze? kogoś kto uważa obdarowanego za złodzieja? kogoś kto uważa, że stary dziadek powinien zaopiekować się nią i jej córeczką, i to szybko zanim roztrwoni resztę kasy na dzieci i wnuki? kogoś kto ma zamiar wyrzucić ich z ich własnego domu, już dziś nazywajac go swoim? która się cieszy, że może kiedyś jej córeczka zostanie żoną któregoś z jego wnucząt - pewnie tej dziewczynki?

Wcale się nie dziwię , że nie jesteś lubianą osobą w tym gronie. Jesteś niedojrzałą osóbką , której imponuje kasa , choć byś ukrywała te skłonności , nijak się nie da. Piszesz o przyszłym mężu bez uczuć, siłownia?, mięśnie? dobry w łóżku? Przecież to jasne, że pieniądz rządzi światem,,,doopa jest tego typowym przykładem :( Jak możesz się czuć w rodzinie, kogoś , kto przez całe swoje życie dbał o żonę , dzieciaki i wnuki, a teraz przechodzi kryzys wieku (średniego?) i szuka młodej doopy , musi się wykazać prawda ? Zmykaj stamtąd, prędzej czy później zostaniesz " na lodzie"; Nikt przy zdrowych zmysłach nie pominie przedślubnej intercyzy !!!

Gość mjm
ooo, jakaś nowa Kamila !!

Gość begonia i piwonia
Oj, tym razem bardzo kiepskie prowo, nie postarałaś się. Już na wstępie tyle błędów i pomimo usiłowania zmiany stylu jednak pisanie cię zdradza. Moja droga,żeby zrobic dobre prowo, to jednak trzeba trochę inteligencji. :D Oceniam na 1/10.