Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieci męża mnie nie lubią

Wychodze za maz a dzieci przyszlego meza nie lubia mnie!

Polecane posty

Moj M ma dorosłe dzieci i w dodatku małe wnuki. Syn mojego mężczyzny jest 3 lata starszy ode mnie ma 30 lat, żone i dwójke dzieci (chłopca i dziewczynke) Córka mojego faceta jest w moim wieku. Jesteśmy do siebie bardzo podobne. Ja wychowuje samotnie córke a ona syna, obie mamy po 25 lat, liczyłam na to że się zaprzyjaźnimy ale ona traktuje mnie już całkiem jak rywalke. Mój przyszły mąż jest człowiekiem miłym, uczciwym, silnym, wysportowanym, dobry w łóżku. Powiedział że zaopiekuje się mną i moją córką. Że będziemy miały wszystko czego potrzebujemy. Nawet żartował kiedyś że może moja córeczka będzie kiedyś żoną któregoś z jego wnucząt. Ale oni po prostu nie lubią mnie bo obwiniają mnie o rozwód swojego ojca. A była mojego M dostała mieszkanie od niego, na dodatek samochód i pieniądze. Wyobrażacie sobie jaka to złodziejka. Ja bede sie starała namówić go by po ślubie jego dorosłe dzieci wyprowadziły się z naszego domu.

Gość badumtss
tak tak zmuszaj go zeby wybieral miedzy wlasnymi dziecmi a Toba brak slow

Gość badumtss
btw 3 lata starszy to chyba 28 lat a nie 30 :)

Ja go nie zmuszam. Po prostu teraz ja bede jego zona i teraz ja powinnam byc najwazniejsza kobieta w jego zyciu a dzieci sa dorosle, ja probowalam sie zaprzyjaznic z jego corka a ta do mnie z tekstem razem ze swoim bratem ze szukam frajera ktory bedzie utrzymywal mnie i moje dziecko a frajera to oni sobie znalezli bo on robil nie tylko na nich ale na ich dzieci.

Gość how do you know
syn 3 lata starszy od ciebie, czyli powinnas miec 28 lat a nie 25

Gość Lisie Pole
A była mojego M dostała mieszkanie od niego, na dodatek samochód i pieniądze. Wyobrażacie sobie jaka to złodziejka. złodziejka? bo została OBDAROWANA? a u ciebie wszyscy zdrowi? wiesz, ja się chyba nie dziwię, że te dzieci cię nie lubią....

Źle mi się nacisneło na klawiaturze, obie mamy po 27 lat. Mój M ma 49 lat i jest facete pisanym dla mnie, zadba o mnie, o moją córkę i o naszą przyszłość.

Gość straooonika
Mylisz się,jeżeli jego dzieci cię nie lubią to niedługo i twoj facec cię przestanie lubić.Zjedną się rozwiódł to i rozwiedzie się z drugą

Gość Polinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prowo,wklejasz to samo od kilku dni