Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NotCHERRY

Czy wyjdę na idiotkę jeśli tak zrobię?

Polecane posty

Gość NotCHERRY

2 miesiące temu zostawił mnie facet mówiąc, że mnie nie kocha. Nie byliśmy razem długo, bo tylko rok, ale znamy się od kilku ładnych lat. Jedziemy teraz wszyscy dużą ekipą na Mazury na działkę do jednego ze wspólnych znajomych, będzie ekipa prawie 30 osób więc postanowiłam, że wezmę też faceta z którym się widuję od miesiąca. Pomysł wydawał mi się świetny do czasu aż dowiedziałam się, że mój eks jedzie sam. Wyjdę na idiotkę? Nie chcę żeby wyszło, że chcę wzbudzić zazdrość. Ten facet wydaje mi się świetny i chcę puścić go na głęboką wodę - zapoznać ze znajomymi. Ale może być niezręcznie... Wiem, że mam rozkminy jak dziecko, ale mam 21 lat dopiero.

Gość bhibi
Wiem, że mam rozkminy jak dziecko otóż to

Gość NotCHERRY
No bo nie chcę żeby on pomyślał, że to na złość jemu albo że chcę wzbudzić zazdrość... Nie chcę żeby było niezręcznie.

Gość NotCHERRY
Nie wiem czy nic nie czuję, od rozstania się nie widzieliśmy, bo unikałam spotkań jak ognia. Bałam się, że go rozszarpę za to jak zostawił mnie przed samą obroną w strzępach. A ten nowy... No nie jest taki zupełnie nowy, znamy się też już 6 lat, zawsze był mną zainteresowany, a ja chyba takiego pocieszacza potrzebuję na tą chwilę.