Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszek00000

chciałam zerwać z chłopakiem 2-letni związek

Polecane posty

ale nie potrafiłam , spytał się mnie czy chce to zakończyć a ja się tylko rozpłakałam ... :( przytulił mnie . Nie potrafię od niego odejsć bo wiem ile dla niego znaczę , nie potrafię go zranić . Ale też nie potrafię go pokochać :(:(:( Pomóżcie co robic ??

Gość Radek Z
Przyzwyczaiłaś się do niego ;) po prostu czas będzie w Twoim przypadku najlepszym nauczycielem moja droga. Zajmij się sobą, przestań z nim pisać, weź wyjdź ze znajomymi, to na początek jedyne co mogę Ci zaoferować, bo więcej nic nie da. pozdro Radzio

Gość Magdaffffffffffffff
Ciężko powiedzieć! Bo skoro wiesz że cie kocha i mu na tobie zalezy i jak trafisz na jakiegos co cie nie bedzie kochal to mozesz zalowac cale zycie

Gość tutaj brakuje JackaJ
i jego mdłej i nudnej, aczkolwiek złotej- RADY:classic_cool:

Hmm,wiem ze to jest strasznie trudne. A jestes pewna ze juz nic do niego nie czujesz ?? I ze jest to tylko kwestia twojego przyzwyczajenia do jego obecnosci i to ze nie chcesz go zranic ? Tutaj mozesz liczyc tylko na to co przyniesie czas. Wiem,bo tez to przechodzilam.

Gość każdego dnia
Każdego dnia wyobrażam sobie że odchodzę i niestety kończy się tylko na wyobrażeniach... Zastanów się mocno, bo później jest jeszcze trudniej. Ja rok temu byłam w Twojej sytuacji i teraz żałuję, że nie zrobiłam tego, co zrobić należało...