Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anorektyczka 91

czy jak jestem bardzo chuda i zacznę biegać to zrobią mi się mieśnie?

Polecane posty

Gość anorektyczka 91

czy jak jestem bardzo chuda i zacznę biegać to zrobią mi się mieśnie?

Gość anorektyczka 91
białko? tzn jakies suplementy czy wystarczy zjesc 2-3 jajka dziennie

Cwicze od 5 lat na silowni od biegania owszem zrobia ci sie miesnie ale to troche czasu trzeba jesli chcesz przytyc ale nie zalac tluszczem tylko czysty miesien jedz duzo białka czyli filety z kurczaka najlepiej gotowane moze byc smazony ale bez panierek, ogolnie kurczaka tylko bez skóry bo ona ma troche tluszczyku ;) mozna tez kupic w sklepie z odzywkami białko ktore rozrabiasz z woda badz z mlekiem ale ja radze dawac wiecej wody jak mleka ;) lepiej sie wchłania te białeczko ;) Bylam kiedys baaardzo chuda jak patyk ale zaczelam cwiczyc na silowni z czego duzo osob nie doswiadczonych twierdzilo ze schudne ;/ glupota. Wrecz przeciwnie odpowiednia dieta i cwiczenia zrobily ze mnie na prawde nie zla sztuke nabralam miesni ujedrnilam ladnie cialko ale to mowie tu bys musiala cwiczyc z ciezarkami nie zaraz jakimis ogromnymi zaczac od najmniejszych badz takich gdzie czzujesz ze sa akurat. A jesli nie masz mozliwosci chodzic na silownie zawsze mozna kupic obciazniki na nogi jakies hantelki i samemu z 3 razy w tyg cwiczyc.