Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soledad.80

Dentysta dla dzieci w Tarnowie

Polecane posty

Szukam sprawdzonego dentysty dla małych dzieci w Tarnowie. Moi chłopcy mają roczek i pierwsze ząbki już im wyszły, pewnie jeszcze za wcześnie na pierwszą wizytę u dentysty, ale chciałabym wcześniej znaleźć im miłego dentystę.

Gość ja też coś dodam
czy ty aby nie przesadzasz z nadopiekuńczością?? po co ci już dentysta dla takich maluchów co z tego że mają zęby, moje ma 9 ząbków i 13 miesięcy kupiłam już kilka ząbków temu szczoteczkę i pastę bez fluoru myjemy codziennie i ani myślę latać jeszcze do dentysty z powodu pierwszego uzębienia bo co to zmieni.

Hej:) Bardzo dobry i sympatyczny jest Piotr Szustak - ma prywatny gabinet na kasztanowej 9. Nie jest typowym dentystą dziecięcym, ale ma bardzo dobre podejście także można przedzwonić i zapytać czy dzieci przyjmuje. Ale uprzedzam! Zapisać się do niego a nie do jego żony, bo Ona też tam przyjumuje ale jej nie polecam;)

Gość nie zaloguje sie ale
podobno Solak jest dobry - na Moscickiego i jakas babka na Narutowicza, ale zapomnialam nazwiska.

Gość keight88
hej w Tarnowie przyjmuje dr Maziarska Beata. Na pewno ma gabinet w Tarnowie. Musisz poszukać w necie jaki jest adres. Ja byłam u niej z moją córeczką, która pozwoliła oglądnąć wszystkie zęby bez problemu - pani doktor jest bardzo miła. Polecam.